20ste editie van Pajot Zenne magazine

C21

20ste editie van Pajot Zenne magazine

Sh2_4388_01_01__large_
 
Pajotkaart
Palotmag
 
Pajotkaartje
 

 

Pajot Zenne magazine is aan zijn twintigste editie toe. En hier zijn wij, als streekorganisaties, bijzonder trots op!

Vijf streekorganisaties, zijnde Toerisme Pajottenland & Zennevallei, Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, de Cultuur- en gemeenschapscentra Pajottenland & Zennevallei en de Erfgoedcel en Onroerend Erfgoeddienst Pajottenland & Zennevallei, zetten met steun van de provincie Vlaams-Brabant onze regio mee op de kaart. We hebben de handen in elkaar geslagen om een gezamenlijke communicatiestrategie te ontwikkelen. Eén van de communicatiedragers is het Pajot Zenne magazine, dat intussen aan zijn twintigste editie toe is. Onze samenwerking heeft als doel de inwoners hun streek te laten beleven door ze te informeren over wat er te vinden is, van erfgoed tot streekproduct, van logies tot landschap. Dit door hen samen te brengen en te betrekken bij hun omgeving, ervaringen te laten uitwisselen en door verdieping te bieden. We maken beschikbare info toegankelijk, deels om te inspireren, maar vooral om mensen uit te nodigen om deel te nemen aan cultuur, natuur en streek.

En na twintig edities blikken we tevreden terug op het parcours dat we hebben afgelegd. We zijn er in geslaagd om drie keer per jaar een boeiend, gratis magazine te verdelen op 20.000 exemplaren. Dit intussen bij meer dan 470 verdeelpunten over de regio. We zijn er ook van overtuigd dat het verdelen van ons magazine een meerwaarde biedt aan de lokale handelaars. Maar het kan altijd beter. Daarom doen we tijdens de zomermaanden een bevraging bij onze verdeelpunten. Aan de hand van een korte vragenlijst kunnen ze ons hun mening en suggesties geven over de bedeling van ons magazine en mogen ze inhoudelijk ook meedenken.

Originele bedanking

Zonder verdelers en verdeelpunten geen magazine bij de inwoners! Daar zijn we ons goed van bewust. We zijn dan ook dankbaar dat we kunnen rekenen op heel wat mensen om Pajot Zenne magazine mee te verspreiden. Tijd dus om hen ook eens in ‘de bloemetjes’ te zetten. We doen dit met een potje honing van bij imker Frans Vanden Bosch uit Herfelingen.

20ste editie = feesteditie

Vanaf vandaag wordt Pajot Zenne magazine verdeeld. In primeur geven we jullie al een exemplaar mee en vertellen we graag al iets meer over de inhoud. Het thema is ‘ter land, ter zee en in de lucht’. Onze frisse cover doet ‘goesting’ krijgen om onze regio deze zomer te verkennen en beleven. Bovendien vind je er ook een boomgaardenspel in; een leuk gezelschap om samen thuis te spelen na een leuk dagtripje. En er zou geen feest zijn zonder cadeautjes! Via een fotowedstrijd geven we een ballonvaart ter waarde van 160 euro weg!

Deelnemen? Maak een foto ter land, ter zee en in de lucht. Wees creatief en verras ons met je meest originele foto! Stuur je foto ten laatste op 31 juli 2019 door naar info@toerisme-pajottenland.be om kans te maken op deze leuke prijs. De redactieraad zal samen bepalen welke foto de leukste is. Bij discussie laten we een onschuldige hand het werk doen! Er kan één iemand deelnemen aan de ballonvaart. Met dank aan de European Balloon Corporation uit Sint-Genesius-Rode.

Oproep vrijwilligers

We zijn nog op zoek naar mensen die een handje willen toesteken bij het bedelen van onze magazines. Heb je 3x/jaar enkele uren vrij? Word dan vrijwillige bedeler van ons Pajot Zenne magazine. Een nieuwe zaak en bereid om via het Pajot Zenne magazine een meerwaarde te bieden aan je klanten? Word dan verdeelpunt van ons magazine! Een mailtje naar info@pajot-zenne.be en we geven je met plezier alle informatie.


 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile en Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief