Curieus Halle kiest voor lokale handel met wijndegustatie

C21

Curieus Halle kiest voor lokale handel met wijndegustatie

Arno_foto_bij_persbericht_-__curieus_halle_kiest_voor_lokale_handel_met__wijndegustatie_
 

“De wijndegustatie is één van onze traditionele activiteiten” legt Arno Pirolo, secretaris van Curieus Halle, uit. “Zoals gewoonlijk vindt ze plaats net voor de eindejaarsperiode, kwestie van onze Halse wijnliefhebbers de mogelijkheid te geven om reeds een aantal kerstinkopen te doen.”

Net zoals bij de vorige edities zal ook dit jaar de degustatie georganiseerd worden in samenwerking met wijnhandel Belvino. “En dat is niet toevallig”, stelt Pirolo. “We zijn namelijk zeer tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren en hopen dan ook dat we deze nog kunnen verderzetten in de toekomst. Bovendien wensen we met de keuze voor een plaatselijke ondernemer aan te tonen dat ook wij inspanningen doen om onze Halse lokale economie te ondersteunen, die het op dit ogenblik niet altijd even makkelijk heeft.”

De wijndegustatie vindt plaats op vrijdag 6 december 2019 en gaat door in Zaal Molenborre, Molenborre 12A, 1500 Halle. “Concreet bieden we een uitgebreid gamma aan wijnen aan voor ieders budget, gaande van mooie schuimwijnen en champagnes tot dessertwijnen”, vertelt Geert Schmit, zaakvoerder van Belvino. “Deelnemen aan de activiteit is gratis, maar men dient zich wel in te schrijven via arno.pirolo@hotmail.com. Tot slot wensen we nog even te vermelden dat de degustatie start om 19 uur stipt, dit om de goede gang van zaken zoveel mogelijk te garanderen”, besluit Schmit.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2019
Devogeleer Emile
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief