Laatste artikels van Drogenbos

C21

DROGENBOS Gemeenteraad met veel agendapunten

Editiepajot_bart_devill___drogenbos_bord
FOTO Bart Devillé
 

 De jongste gemeenteraad van Drogenbos telde meer dan 20 agendapunten en dit is men hier niet gewoon. Er dient wel bijgevoegd dat het bij de meesten ging om een afgevaardigde van de gemeente aan te duiden voor een of andere Algemene vergadering. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 mei 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

De gemeente DROGENBOS zoekt vrijwilligers

Editiepajot_bart_devill___drogenbos_bord
Foto Bart Devillé
 

 De gemeente en het OCMW van Drogenbos zijn op zoek naar chauffeurs om het busje van de gemeente te besturen. Ben je enkele uren per week vrij en wil je je graag inzetten voor de inwoners van Drogenbos? Heb je een rijbewijs B? Bekijk zeker het bijgevoegde profiel dat we zoeken en neem vrijblijvend contact op met de Passage.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 mei 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

BEERSEL / DROGENBOS - Brouwerij 3 Fonteinen en FeliX Art & Eco Museum vieren 25 jaar samenwerking

Editiepajot_bart_devill___brouwerij_3_fonteinen
Armand Debelder + / foto Bart Devillé
 

 Wellicht zullen er velen de wenkbrouwen fronsen bij het lezen van deze titel, maar toch is het zo: 2023 markeert een bijzonder jaar voor lambikbrouwerij 3 Fonteinen uit Lot, Beersel en het FeliX Art & Eco Museum in Drogenbos. Hoe deze combinatie tot stand kwam?.....

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 apr 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

72 hectare nieuw groen, een duidelijke visie op bedrijvenzones en mooie plekjes aan de Zenne

Scherm__afbeelding_2023-04-20_om_10
Na zes jaar werking wist het SP Zennevallei 72 ha nieuw groen, mooie plekjes langs de Zenne en een duidelijke visie op de reconversie van een bedrijvenzones te realiseren
 

 Om de leefbaarheid te verbeteren en een antwoord te bieden op de ruimtelijke uitdagingen, werkten de provincie Vlaams-Brabant, het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, de gemeenten Drogenbos, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel, de stad Halle en de Vlaamse overheid de voorbije 6 jaar aan het strategisch project Zennevallei. Met 72 hectare nieuw toegankelijk groen erbij en een duidelijke visie voor de bedrijvenzones, mag het project een succes genoemd worden. De partners willen verder samenwerken en hebben een nieuwe projectaanvraag ingediend voor de volgende 3 jaar. Ook Linkebeek wil nu mee aansluiten bij het strategisch project.


 

Klik hier om meer te lezen

 
20 apr 2023
Marc Sluys
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief