BEVER - Compostcursus – Haviland

C21

BEVER - Compostcursus – Haviland

Aanlkondiging_deschuyffeleer
Repro Deschuyffeleer

Op 11 en 29 mei en op 12 juni organiseert Haviland in samenwerking met de Vlaamse compostorganisatie een cursus “thuiscomposteren in de kringlooptuin” . De cursus is toegankelijk voor iedereen die wil ontdekken hoe afval uit keuken en tuin kan omgetoverd worden tot een waardevolle bodemverbeteraar. De cursus staat open voor alle inwoners uit het werkingsgebied van Haviland en gaat door in Halle.

Elke cursus omvat drie lessen. Tijdens de eerste les worden de basisprincipes van het thuiscomposteren behandeld. In de tweede les wordt een bezoek gebracht aan de demonstratieplaats van het comité Jean Pain in Londerzeel. Hier wordt kennis gemaakt met verschillende composteersystemen en de technieken van het kringlooptuinieren. Tijdens de afsluitende sessie steken de cursisten zelf de handen uit de mouwen om de praktische trucs en kneepjes van het composteren in praktijk te brengen.
 
Deelnemen is gratis. Inschrijven kan tot 23 april door te bellen of te mailen naar de  Intercommunale Haviland 02/ 466 51 00 - compostcursus@haviland.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief