BEVER - Gezamenlijke viering van huwelijksjubilarissen

C21

BEVER - Gezamenlijke viering van huwelijksjubilarissen

Jubilarissen_2010___bever__deschuyffeleer__23_
Alle jubilarissen samen met een ruime delegatie van het gemeentebestuur - Foto's © Deschuyffeleer
 
Jubilarissen_2010___bever__deschuyffeleer__24_
Goed voor 60 jaar lief en leed: Van Hove Michel en Devroede Léa van op de Akrenbos en Ricour Romanus en De Jonge Simonne van Burght.
 
Collage_1_jubilarissen_bever_2010_-_deschuyffeleer
 
Collage_2_jubilarissen_bever_2010_-_deschuyffeleer
 
Jubilarissen_2010___bever__deschuyffeleer__7_
 

Naar gewoonte organiseerde het gemeentebestuur ook dit jaar een gezamenlijke viering voor de  huwelijksjubilarissen van het lopende jaar. Na de dankmis in de Sint-Martinuskerk werden de koppels en hun naaste familie ontvangen in de polyvalente zaal van de gemeentelijke basisschool Ak’cent. Er gingen 6 gouden (50) en 2 diamanten (60)  huwelijksparen in op de uitnodiging.

 Alle paren werden bedacht met welgemeende felicitaties, een diploma en een bloempje. De gouden jubilarissen werden daarenboven bedacht met een op naam gegraveerde kristallen vaas. Voor de diamanten vierders was een gegraveerde kristallen koelemmer weggelegd met bijhorende glazen. Tevens werden zij ook nog extra begunstigd met een kristallen klokje. Bij monde van de burgemeester liet ook het Koninklijk Hof felicitaties overmaken.
 
In zijn gelegenheidstoespraak benadrukte de burgemeester dat “oudere mensen in de huidige samenleving wat meer als voorbeeld zouden moeten gesteld worden ten bate van het welzijn van iedereen”.
 
De aanwezige diamanten jubilarissen waren Van Hove Michel en Devroede Léa van op de Akrenbos en Ricour Romanus en De Jonge Simonne van Burght.
Voor 50 jaar goede en kwade dagen tekenden Deganseman Cyrille en Capron Jeannine, Dhaenens Alfons en Cloquet Jacqueline, De Blezer Gaston en Vandroogenbroeck Marie-Ange, Pletinckx André en Eugène Marie-Rose, Coomans Jean-Pierre en D’Aneaux Jeannine en ten slotte Letouche André en Vandercammen Gilberte.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief