BEVER - Kaas en wijn in een feeëriek decor

C21

BEVER - Kaas en wijn in een feeëriek decor

Rvdp_kaas_en_wijnavond_2010__4_
De Pijpmannen Thierry Van Vreckem, Bert Pappaert, Bart Craps, Olivier Beroudia, Serge Bosmans, Bernard Doeraene en Bruno Cornelis. - Foto's © Deschuyffeleer
 
Rvdp_kaas_en_wijnavond_2010
Een feeërieke sfeer ....
 
Rvdp_kaas_en_wijnavond_2010__3_
De assisterende dames...
 
Rvdp_kaas_en_wijnavond_2010__2_
 

Niettegenstaande het barslechte winterweer was het kaas- en wijnweekend van de Rijp voor de Pijp-mannen toch een succes. Zo’n 250 genodigden kwamen met volle teugen genieten van een rijk assortiment aan zowel kazen als wijnen. Ook fijne vleeswaren maakten deel uit van het zeer verzorgde buffet.

Onder de talrijke aanwezigen werd Elke Van den Borre - Miss Oost-Vlaanderen en tevens ook 3de eredame van Miss Belgie 2010 - opgemerkt. Deze 22-jarige schone uit Geraardsbergen kocht onlangs een woning in de buurt en is dus voortaan ook een bekende Bevernaar.
 
Ook dit jaar onderging het parochielokaal voor de gelegenheid een volledige gedaantewisseling. De zwarte achtergrond met de talrijke kaarslichteffecten gaven het geheel een originele en feeërieke uitstraling.
 
De Pijpmannen Thierry Van Vreckem, Bert Pappaert, Bart Craps, Olivier Beroudia, Serge Bosmans, Bernard Doeraene en Bruno Cornelis maken zich terug al op voor een volgende  afspraak.  Op de kerstboomverbranding van 8 januari zorgen zij voor een winterbarbecue met alles er op en er aan.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief