BEVER – Strooiplan

C21

BEVER – Strooiplan

Strooiplan_aankondiging
Repro Deschuyffeleer

Het gemeentebestuur pakt uit met een informatiecampagne naar de bevolking om een duidelijk beeld te schetsen van het strooiplan in de winterperiode. Het gemeentebestuur stelt alles in het werk om iedereen zo vlug mogelijk toegang te kunnen verschaffen tot vrijgemaakte wegen.

Zo voorziet dit ‘noodplan bij sneeuwval of ijzel’ dat de gemeentediensten uitrukken om te strooien telkens wanneer er sneeuw en ijzel wordt voorspeld. De bestrooiingen gebeuren ‘s avonds en/of ’s morgens vanaf 4u.
 
Wel is het zo dat de twee gewestwegen door de gemeente gestrooid worden door het provinciaal agentschap Wegen en Verkeer. De overige belangrijke wegen zijn dan weer voor de rekening van de gemeente en komen in eerste instantie aan de beurt. Zo moeten het schoolverkeer, het openbaar vervoer en het zwaar verkeer gewaarborgd blijven. De overige wegen worden pas nadien aangepakt.
 
Elk occasioneel vroeg of zwaar verkeer kan steeds vooraf gemeld aan schepen Dirk Willem (0478/68 19 01) voor het treffen van bijkomende maatregelen.      
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 dec 2010
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief