BEVER – Nieuwjaarsontvangst 2011

C21

BEVER – Nieuwjaarsontvangst 2011

Nieuwjaarsontvangst_2011__bever_-_deschuyffeleer__7_
Alleen Georges Pouillart van de technische dienst ging met pensioen ... Foto © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsontvangst_2011__bever_-_deschuyffeleer__11_
Burgemeester Luc Deneyer en schepen Michel Debleser - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsontvangst_2011__bever_-_deschuyffeleer__15_
 

Naar traditie zette ook de gemeente Bever het nieuwe jaar in met een heuse nieuwjaarsbijeenkomst. Zo maakten een honderdtal genodigden hun opwachting in de ontvangstruimte van de gemeentelijke basisschool.  Zij vertegenwoordigden de gemeentelijke schoolgemeenschap, het PWA, de lokale politie, het OCMW, de gemeenteraad en de adviesraden. Voor de bediening van de hapjes en drankjes tekende MTB-club Klimax.

In zijn toespraak wees burgemeester Luc Deneyer er op dat de weergoden het afgelopen jaar ook Bever niet bijster gunstig gezind zijn geweest. Hij dankte dan ook mede in naam van de getroffen inwoners alle gemeentelijke diensten die zich bijzonder hebben ingezet om zowel de water- als de sneeuwellende zo goed en zo kwaad mogelijk hoofd te bieden. Ook ging een speciale attentie naar de vele inwoners die Bever vrijwillig ter hulp waren gekomen om mee te verhelpen aan de grillen van moeder natuur.
Het voorbije jaar onderging het gemeentelijk personeelsbestand heel weinig veranderingen. Alleen Georges Pouillart van de technische dienst ging met pensioen.  Hij werd vervangen door Filip Van Vooren uit Akrenbos. Deze was voordien werknemer bij het gesloten Fondatel-bedrijf in Herne.
Op dinsdag 11 januari huldigt provinciegouverneur Lodewijk De Witte in Leuven 21 verkozen mandatarissen die minstens 40 jaar in de raad van hun gemeente zetelen. Michel Debleser, schepen en OCMW-voorzitter is één van hen. Zijn politieke loopbaan ging in 1970 van start met de verkiezing tot gemeenteraadslid. Sinds 1988 verdiept hij zich in het wel en wee van het OCMW. In de huidige legislatuur zetelt hij daarnaast ook als schepen van sociale zaken, personeel en senioren. Hij gaat overigens bijzonder trots op de recente geboorte van de seniorenraad als jongste telg onder de adviesraden.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief