BEVER - ‘t Sterretje viert kristallen jubileum

C21

BEVER - ‘t Sterretje viert kristallen jubileum

_t_sterretje_15_jaar_-_deschuyffeleer__14_
Coördinatrice Isabelle Vanderputten, schepen Michel Debleser en het voltallig team kinderbegeleidsters - Foto's © Deschuyffeleer
 
_t_sterretje_15_jaar_-_deschuyffeleer__12_
 
_t_sterretje_15_jaar_-_deschuyffeleer__22_
Coördinatrice Isabelle Vanderputten - © Deschuyffeleer
 
_t_sterretje_15_jaar_-_deschuyffeleer__9_
 
_t_sterretje_15_jaar_-_deschuyffeleer__5_
 
_t_sterretje_15_jaar_-_deschuyffeleer__1_
Geen feest zonder hapjes en drankjes - © Deschuyffeleer
 

Alle kinderen van de buitenschoolse kinderopvang keken vol verwachting uit naar de viering van het 15-jarig bestaan van de Kinderclub ’t Sterretje, hun tweede thuis. Kinderen en ouders werden zoals het op een heuglijke verjaardag betaamd getrakteerd op een drankje en versnaperingen.

‘t Sterretje met haar buitenschoolse kinderopvang is een initiatief van het OCMW en ontplooit haar activiteiten onder toezicht van Kind en Gezin. De opvang gebeurt in de oude pastorij aan de Plaats.
Het kinderverblijf staat dan ook in eerste instantie open voor alle in de gemeente wonende of schoollopende kinderen van het kleuter- en het lager onderwijs. De kinderen zijn er alle werkdagen welkom. Op schooldagen worden de leerlingen van de basisschool te Akrenbos overigens met de schoolbusjes naar de school en terug naar het Sterretje gebracht.
‘t Sterretje scoort hoog in aanzien bij de ouders en is meer dan gelukkig met de vergevorderde uitbreidingsplannen waarvoor Bever zo’n 100.000 euro veil heeft. Bovenop de 60 beschikbare plaatsen is er thans reeds een lange rij kinderen op de wachtlijst ingeschreven. Coördinatrice Isabelle Vanderputten, verbonden aan ’t Sterretje vanaf het eerste uur, hoopt dan ook dat de uitbreiding van de beschikbare ruimte een oplossing biedt voor dit nijpend probleem.
De begeleidsters Myriam, Lydia, Peggy, Kathy, Elke, Anne-Lise, Stefanie, Nathalie en Saskia werden door de coördinatrice en de schepen van Sociale Zaken Michel Debleser overladen met superlatieven. Ook Valerie Vrancx, die na 7 jaar ’t Sterretje thans de functie uitoefent van secretaris van het OCMW, mocht in de dankbetuigingen delen.
’t Sterretje opent ’s morgens de deuren van 6u30 tot 8u30. Na de schooluren is de opvang terug van slag van 15u45 tot 18u30. Tijdens de vakantie- en de schoolse vrijafdagen is ’t Sterretje toegankelijk van 6u30 tot 18u30.
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief