GERAARDSBERGEN / REGIO - Twee nieuwe deejays in MIG Beatz

C21

GERAARDSBERGEN / REGIO - Twee nieuwe deejays in MIG Beatz

Editiepajot_geraardsbergen_mig_oliver-v_en_niki-t_foto_gerrit_achterland
Nieuwkomers Dj Oliver-V en Dj Niki-T. - Foto © Gerrit Achterland
 

MIG Beatz, het radioprogramma op de regionale radio M.i.G., krijgt er twee nieuwe deejays bij. Eind november startte M.i.G. met MIG Beatz, een programma waarbij jonge talentvolle deejays de kans krijgen om het beste van zichzelf te geven in een mixsessie. Deejay Trentz en deejay Fred brachten de afgelopen maanden wekelijks een mix van recente dance, groove en trance hits. "Met M.i.G. brengen we dagelijks nieuws uit Vlaanderen en de wereld, maar vooral in het regionale nieuws zijn we erg sterk", zegt programmaverantwoordelijke Jonas Vierendeels. "Twee jaar geleden sloegen we een nieuwe richting in met het radiostation. Vandaag brengen we de hits van vandaag, aangevuld met classics uit de afgelopen 30 jaar. Regionale betrokkenheid en goeie muziek is echter niet onze enige doelstelling. Ook het begeleiden en coachen van nieuw talent vinden we uitermate belangrijk."

En dat weten ook Dj Oliver-V en Niki-T. "Het is super om tussen heel wat jonge creatieve radiomakers je eigen ding te doen, en toch samen aan een professioneel product te werken", zegt nieuwkomer Niki-T. "Ik zet mijn eerste stappen in het mixen van leuke dancetracks. Bij M.i.G. vonden ze mijn mixen goed klinken en kijk, enkele weken later speel ik mee in MIG Beatz", aldus een enthousiaste Niki Tresignie.
Ook nieuw is Olivier Van Reepingen, alias deejay Oliver-V. De 24-jarige deejay is intussen thuis in het uitgaansleven. "Eerst even opwarmen met een setje op M.i.G. en nadien de nacht in op een fijne party, een ideale combinatie", aldus Olivier Van Reepingen.
MIG Beatz is elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 23 uur te beluisteren. M.i.G. is in Geraardsbergen, Lierde, Galmaarden en Bever te beluisteren via fm 104.9 en op www.radiomig.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2011
Gerrit Achterland
Gerrit achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief