BEVER - Lottowinnaars vieren feest

C21

BEVER - Lottowinnaars vieren feest

Gdg_bever_lotto__7_
 
Gdg_bever_lotto__20___320x200_
Gdg_bever_lotto__16___320x200_
Gdg_bever_lotto__18_
 
Gdg_bever_lotto__19___320x200_

De zes winnende lottonummers 8-13-24-28-30-41 van vorige zaterdag maakten in Bever 40 spelers meer dan gelukkig. Ieder van hen mag eerstdaags een winst van 23 770 euro of nagenoeg 950 000 oude Belgische frank opstrijken. Voor de vijfde keer kregen Katie en Christophe van superette “Katie en Christophe”, tevens lottovalideringspunt, het voor mekaar om veertig deelnemers bereid te vinden elk 5,25 euro te investeren in een gezamenlijk Multiplus-formulier. Voor 210 euro mochten dan ook twee keer tien lottonummers worden aangekruist.

Vanavond was het in de superette van Katie en Christophe uiteraard een leuke bedoening. Op twee na tekenden de veertig winnaars present voor een hapje en een drankje. De jongste onder hen is Vincent Vrancx, een 23-jarige vrachtwagenbestuurder van op Akrenbos. “Ik heb pas een bouwgrond aangekocht. Deze winst zal dus de terugbetaling van mijn lening sowieso een stuk makkelijker maken” aldus een glunderende Vincent.
 
Als oudste winnaar tekent Marcelline Karkan. Sinds het ontstaan van de Lotto dertig jaar geleden speelt Marcelline wekelijks. “Ik speel maximaal voor een vijftal euro. Heel lang geleden won ik eens 1400 BF” geeft Marcelline aan. “Mijn winst van vandaag ga ik verdelen  onder de mensen die mij helpen en bijstaan. Ik ben 83, heb geen kinderen en mijn pensioen volstaat om goed van te leven”, verkondigt zij aan ieder die het horen wil.
 
Het was wel eventjes de koppen bij elkaar steken om de twee onbekende winnaars te localiseren. Uiteindelijk had één van de aanwezigen weet van een zekere Hugo Smet van op Broeck. Groot was zijn verbazing toen men hem het nieuws ging vertellen. “Ik doe nog maar voor de tweede keer mee” wist de blijkbaar ontroerde 38-jarige beroepsmilitair te vertellen, die nog maar pas op de hoogte was gebracht van zijn winst en vliegensvlug aansloot bij de groep. “Het is wel nog even bekomen en wennen” stamelde hij. Nummer 40 in de rij kon nog niet bereikt worden. Zij of hij wacht dan ook nog een aangename verrassing.
 
Een delegatie van de winnaars en de uitbaters van het lottolokaal zijn maandag aanstaande uitgenodigd op de zetel van de Nationale Loterij in Brussel voor de overdracht van de gewonnen bedragen op ieders rekening. 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief