BEVER - Spetterend optreden van Camargo

C21

BEVER - Spetterend optreden van Camargo

_ray5324
 
_ray5320
_ray5322
Dsc01563
 

Het parochielokaal van Bever stond het voorbije weekend volledig in de ban van muziek en dans. Dansgroep Camargo onder het voorzitterschap van Marie-Elise Vanderkelen sloot er haar werkjaar succesrijk af met een spetterend optreden. Voor de activiteit werd gekozen voor de al even spetterende naam van “Supercalisfragilistic 2008”.

Op deuntjes van ondermeer Michaël Jackson, The Beegees, Abba, Brian Adams, Dj Otzi en Nathalia dansten een 50-tal Camargo’s zich de ziel uit het lijf.
 
Door de verschillende groepen werd het publiek zowel zaterdagavond als zondagnamiddag getrakteerd op jazz-ballet, hippop, moderne en hedendaagse dans. Naargelang de leeftijd en techniek behoren de Camargo’s tot de Prinsesjes en Prins, de Swingers, de Funky Dancers, de Dance Queens of de Dance Generation. De lesgeefsters Melanie Denayer, Lotte Deschrijver en Dorien Devillé hadden meer dan de handen vol om het huppelend en dartelend jong volkje in de juiste danspasjes te houden.
 
Dat Camargo staat voor een actieve en succesrijke dansgroep bewijst het jaarlijks aangroeien van het aantal aangesloten dansers. “De laatste twee jaar mag onze dansgroep meer om meer jongens inschrijven en ook de groep van de volwassen leden groeit gestaag. Onze jongste telg is de 4-jarige Britt en ons oudste dansend lid is de 67-jarige Suzanne” aldus Peggy Reygaerts, assistente en groepsverantwoordelijke.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief