BEVER heeft nu ook een chocolade-atelier

C21

BEVER heeft nu ook een chocolade-atelier

L_atelier_chocolat_bever_opening_-_foto_s___deschuyffeleer__3_
Manon en Fanny Descmecht van l'Atelier Chocolat - Foto's © Deschuyffeleer
 
L_atelier_chocolat_bever_opening_-_foto_s___deschuyffeleer__7_
© Deschuyffeleer
 
L_atelier_chocolat_bever_opening_-_foto_s___deschuyffeleer__12_
© Deschuyffeleer
 
L_atelier_chocolat_bever_opening_-_foto_s___deschuyffeleer__13_
© Deschuyffeleer
 
L_atelier_chocolat_bever_opening_-_foto_s___deschuyffeleer__2_
© Deschuyffeleer
 

Fanny Desmecht droomde er al geruime tijd van om zelf pralines en gepersonaliseerde chocoladelekkernijen te maken. Voortaan maakt zij samen met haar zus Manon die droom waar en weet zij op de koop toe de kennis en de passie voor chocolade met anderen te delen. Hiervoor riepen zij l’Atelier Chocolat in het leven. Het nieuwe chocolade-atelier is gelegen pal aan de ingang van de kerk.

Het Atelier Chocolat is in eerste instantie de plaats waar iedere chocoladeliefhebber terecht kan voor een ontdekkingstocht in de wereld van de lekkernij gemaakt op basis van cacao. De zussen stellen niet de verkoop van de chocoladelekkernijen op zich voorop. Zij willen met hun zaak vooral een trefplaats zijn waar passie voor en kennis over chocolade elkaar ontmoeten.
Zo organiseren de uitbaatsters iedere woensdag dan ook workshops op maat voor zowel kinderen als voor volwassenen. Tijdens die workshops wordt de aanwezigen getoond hoe zij zelf kwaliteitsvolle pralines, confiserie en gepersonaliseerde chocoladelekkernijen artisanaal kunnen maken op basis van hoofdzakelijk bioproducten. Waar de zussen vooral het aandacht op toespitsen zijn het zelf maken, de versheid en de kwaliteit van de basisgrondstoffen.
L’Atelier Chocolat is dan ook de plaats waar vrienden, familie of collega's aan de slag kunnen ter gelegenheid van een verjaardag, een vrijgezellendag, een doe-dag, ... of gewoon uit interesse. Voor wie thuis de opgedane kennis in de praktijk wil overdoen kan zich in l’Atlelier Chocolat overigens zonder enig probleem bevoorraden in de grondbestanddelen.
L’Atelier Chocolat  is te bereiken op 0479/100 905 of via mail op latelierchocolat@live.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief