BEVER - Ak’Cent in de ban van Woeste Willem

C21

BEVER - Ak’Cent in de ban van Woeste Willem

Blijven_slapen_op_school_ak_cent_juni_2011_deschuyffeleer__3_
Een vrolijke in toom te houden piratenbende - Foto's © Deschuyffeleer
 
Blijven_slapen_op_school_ak_cent_juni_2011_deschuyffeleer__4_
Ook de juffen en meester gaan een woelige nacht tegemoet - © Deschuyffeleer
 
Blijven_slapen_op_school_ak_cent_juni_2011_deschuyffeleer__5_
De juffen Peggy, Ann en Ellen - © Deschuyffeleer
 
Blijven_slapen_op_school_ak_cent_juni_2011_deschuyffeleer__6_
Foto © Deschuyffeleer
 

De juffen Peggy, Ann en Ellen van basisschool Ak’Cent hadden vandaag meer dan de handen vol met hun 40 Woeste Willems uit de derde kleuterklasjes. Reeds een ganse week was de humeurige en mopperende zeerover uit het boek van Ingrid Shubert het onderwerp van het werkthema. Om dit hoofdstuk met brio te beëindigen en tevens het afsluiten van de kleutertijd te vieren mocht het jong volkje samen met de juffen op school blijven slapen.

Om dit alles in goede banen te leiden kreeg het juffentrio de assistentie van hun collega’s Martien, Evelien, Hilde, Joke en Merel. Ook meester Sven en piratenkok Marie-Elise Vanderkelen waren van dienst.
De laatste dagen werd in de klas hoofdzakelijk geknutseld, gekleurd, gepuzzeld en verteld over Woeste Willem en zijn vriendje. Iedere dag werd een tipje van de piratensluier gelicht om zo de kinderen alsmaar dichter bij de verstopte piratenschat te brengen. Vandaag was het dan raak en werd de schat ontdekt in de speeltuin. Met piratenbandana’s, -hoeden en –ooglapjes was de buit dan ook niet gering. Alleszins genoeg voor iedereen.
Hopelijk heeft meneer den Uil zijn ‘ oogjes dicht en snaveltjes toe’ vanavond alsnog effect en worden de derde kleuterklasjes morgen bevolkt door én wakkere juffen én uitgeslapen kinderen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief