REGIO - Vacature tijdelijke projectmedewerker Pajottenland +

C21

REGIO - Vacature tijdelijke projectmedewerker Pajottenland +

Logo_pajottenland_plus_p600
 

Haviland igsv en Pajottenland+ zoeken een tijdelijke projectmedewerker (ter vervanging) voor de werking.

Pajottenland+
Pajottenland+ is een samenwerkingsverband tussen de gemeentebesturen en de OCMW's van de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen en Roosdaal, de provincie Vlaams-Brabant en 24 (socio-culturele, economische en ecologische) verenigingen die in de streek actief zijn.
Pajottenland+ ontstond in het kader van het Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling Leader+. Pajottenland+ werkt met financiële middelen uit Europa, de Vlaamse Overheid en de provincie.
Pajottenland+ is momenteel op zoek naar een tijdelijke projectmedewerker (vervangingscontract) voor de projecten ‘Huis van het Pajottenland’ en ‘Regional branding’.
Bij de taken van het project ‘Huis van het Pajottenland’ horen onder meer het uitwerken van een educatief spel en lessenpakket voor de leerlingen van de Pajotse lagere scholen, maandelijks overleg tussen de burgemeesters, schepenen en vertegenwoordigers van de gemeenten organiseren en de vergaderingen opvolgen. Tweewekelijks artikels over projecten en gemeentelijke informatie voor de Pajottenkrant schrijven en op www.pajottenland.be  plaatsen. Opmaken van een maandelijkse nieuwsbrief en het opvolgen van de aanmaak en plaatsing van toeristische muurpanelen en infoborden langs fiets- en wandelnetwerk Pajottenland.
Bij de taken van ‘Regional branding’ horen de uitbouw van het merk Pajottenland ter ondersteuning van de lokale plattelandseconomie (hoeve-en streekproducenten, horeca, toerisme,...), de algemene coördinatie van het project, promotiemomenten organiseren: opzetten persmomenten, website en nieuwsbrief. Opzetten van promotionele acties en ondersteuning van de netwerkmanager.
Haviland en Pajottenland+ zoeken voor het team een collega die zelfstandig kan werken in overleg met de coördinator, netwerkmanager en stuurgroep. Vertrouwd zijn met het Pajottenland en de Zennevallei is een pluspunt. Je bent zeer communicatief, vlot met pc en beschikt over een rijbewijs B. Avond- en weekendwerk is mogelijk
Wij bieden u een voltijdse functie (vervangingscontract minimum 3 maanden) binnen een streekgebonden context, een uitdagende en boeiende job en verzekeren een goede ondersteuning vanuit de dagelijkse werking.
De volledige vacature vind je terug op de website www.pajottenland.be .
Je kan je cv en motivatiebrief bezorgen tot 29 augustus bij Pajottenland+, Molenstraat 26, 1760 Roosdaal of via e-mail jos.huwaert@pajottenland.be . Voor bijkomende informatie neem contact op met Jos Huwaert via mail of op 054 / 500 245.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jul 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief