BEVER- Kiekenpotenworp: een leuke bedoening.

C21

BEVER- Kiekenpotenworp: een leuke bedoening.

Kiekenpotenworp_bever_2011__17_
Kiekenpotenworp Bever - © Deschuyffeleer
 
Kiekenpotenworp_bever_2011__18_
© Deschuyffeleer
 
Kiekenpotenworp_bever_2011__6_
© Deschuyffeleer
 
Kiekenpotenworp_bever_2011__13_
© Deschuyffeleer
 
Kiekenpotenworp_bever_2011__23_
1 poot = 1 prijs - © Deschuyffeleer
 
Kiekenpotenworp_bever_2011__26_
Het 10-koppig oranisatiecomité namelijk Christian en Nadine Peremans, Christian Krikilion, Geert Landuyt, Dirk Willems, Stefaan Goessens, Marie-Elise Vanderkelen, Martine Lerscrève , Dorinda Letouche, Marleen Flamant en makral Werner Godfroid - © Deschuyffeleer
 

De absolute afsluiter van de Beverse dorpsfeesten werd zoals het reeds 20 jaar is geweest de traditionele kiekenpotenworp. Het werd de jonge Bevernaar Jason Vlassenbroek  uit de Pontembeek die het nummer 1 en daarmee ook de winnende poot wist te bemachtigen. Hij ging naar huis met een prachtige cadeaumand geschonken door Atelier Chocolat, de nieuwe zaak  van Fanny  en Manon Desmecht gelegen pal aan de ingang van de kerk.

De 100 kiekenpoten die door de Makrallen* werden gegooid waren stuk voor stuk een prijs waard. Benevens het nr 1 waren er nog 74 potenvangers die elk naar huis gingen met een naturaprijs. De 25 overige poten waren stuk voor stuk goed voor een consumptie.
Zo mocht de gelukkige winnaar ook op de foto met de leden van het 10-koppig oranisatiecomité namelijk Christian en Nadine Peremans, Christian Krikilion, Geert Landuyt, Dirk Willems, Stefaan Goessens, Marie-Elise Vanderkelen, Martine Lerscrève , Dorinda Letouche, Marleen Flamant en makral Werner Godfroid.
*Huidig bestuur van de Makrallen:  Raymond Soudan en Jean-Pierre Reygaerts (stichters), Michel Krikilion, Luc Desmet, Werner Godfroid, Plilippe Allert, Guy Carels, Gaston Delbaer, Martine Lerscrève, en Christophe De Meuldre.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief