BEVER - Plaatselijk trio wint petanquetornooi

C21

BEVER - Plaatselijk trio wint petanquetornooi

Dorpsfeesten_petanque_2011__4_
De 3 winnende teams - Foto's © Deschuyffeleer
 
Dorpsfeesten_petanque_2011__1_
Het winnend trio José Pieck, Betty Mattens en Bruno Matthijs samen met organisatoren Pascam Van Belle en Dorinda Letouche - © Deschuyffeleer
 
Dorpsfeesten_petanque_2011__2_
Zij behaalden zilver © Deschuyffeleer
 
Dorpsfeesten_petanque_2011__3_
Goed voor brons - © Deschuyffeleer
 

Op hun Dorpsfeestentornooi mochten de Petanquevrienden onder de leiding van Pascal Van Belle dit jaar 22 ploegen van 3 spelers verwelkomen. Onder hen waren zowel gevorderde als gelegenheidsspelers te vinden.

Al vanaf 8u30 was het behoorlijk druk op het petanqueplein achter  ’t Sterretje. Pascal en zijn team hadden dan ook de handen meer dan vol om te voldoen aan de verzuchtingen van de 66 ingeschreven spelers. Opmerkelijk dit jaar was dat ook een paar ploegen van buiten de gemeentegrenzen hun opwachting maakten.
De overwinning ging naar het Bevers trio José Pieck, Betty Mattens en Bruno Matthijs. De tweede plaats, toch ook een heel verdienstelijk resultaat, was dan weer weggelegd voor de winnaars van vorig jaar Elie Paindavain, Guy De Bock en Jean-Luc Meganck. Zij verdedigden de Galmaardse eer. De derde plaats werd in de wacht gesleept door Roger Springaer, Madeleine Thiels en Rita Six. Dit trio verdedigde de groen/wit kleuren van Herne.
Burgemeester Luc Deneyer zag het gestaag aangroeien van het tornooi graag aan en wenste de winnaars alle succes toe. Ook de nieuwe inwoners van de gemeente kregen tijdens hun rondleiding in het centrum de gelegenheid kennis te maken met het populaire petanquespel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief