BEVER - Fel betwist petanquetornooi

C21

BEVER - Fel betwist petanquetornooi

Dsc01680
Dsc01673
Pict6881

Het eerste gemengd seizoenstornooi van de Petanquevrienden in Bever werd andermaal een schot in de roos. Een omvangrijk deelnemersveld, fel betwiste wedstrijden en een heerlijk zonnetje maakten van de organisatie een echte voltreffer.

Voorzitter Pascal Van Belle kan dan ook tevreden terugblikken. “Reeds in  de derde ronde kwamen de twee topploegen jammer genoeg tegenover elkaar te staan. Na meer dan twee uren petanquen haalden Igor Gosselin en Alain Laurier het van het duo Max-Leblon uit Oudergem met 13-12. Een voortijdige finalematch dus. Uiteindelijk bleek de tandem Gosselin-Laurier onvermurwbaar en ging hij met de overwinning lopen.”
 
Met ploegmaat Denis Dekeyser eindigde voorzitter Pascal Van Belle ondanks alle organisatorische verdienstelijk tweede met vier overwinningen in de vierde ronde voor Jean-Claude Cannivez met Nathalie Stroobant (Ath) en Karl Calussa met José Mendes (Souvret). De vijfde plaats was uiteindelijk weggelegd voor de ploeg Max-Leblon. Dirk Berteloot en Petra Van der Linden, een ploeg van de Beverse Petanquevrienden, gooiden zich finaal zesde.
 
Het tweede gemengd seizoenstornooi vindt plaats in september.   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief