BEVER – Kunstenaar Thierry Van Vreckem in Komen Eten

C21

BEVER – Kunstenaar Thierry Van Vreckem in Komen Eten

Komen_eten_bij_thierry_van_vreckem
© Deschuyffeleer
 
Thierry_van_vreckem
© Deschuyffeleer
 
Nathalie_marijke_mark_en_thierry__2_
 

Deze week zakt Komen Eten, het culinair programma op VT4, ook af naar Bever bij kunstenaar Thierry Van Vreckem in het gehucht Romont. Naast de 38-jarige kapper Marc uit Lommel, de 26-jarige bezige bij Nathalie uit Bornem en de 44-jarige horeca-exploitante Marijke uit Middelkerke is hij dan de vierde deelnemer om zijn kookkunsten aan het oordeel van zijn concurrenten te onderwerpen.

In Komen Eten strijden elke week van maandag tot donderdag vier kookliefhebbers die mekaar niet kennen om de titel van beste gastheer of gastvrouw. Iedere avond is het de beurt aan één van de deelnemers om naar bestvermogen een etentje te organiseren. Niet alleen de menu- of wijnkeuze maar ook de tafeldekking, het interieur en de gastvrijheid spelen een rol in de uiteindelijke beoordeling.
 
Als vaste stem in het programma zal Peter Van Asbroeck allicht een vette kluif hebben aan de flamboyante kunstenaar, die zich als beeldhouwer, schilder en fotograaf niet beperkt tot één welbepaalde kunstvorm. Gekend voor zijn controversiële standpunten en voor zijn eigenzinnige visie over tal van zaken, belooft zijn deelname het programma dan ook flink te kruiden. Zijn ontvangstruimte doet alleszins dienst als galerij en als café. Zijn gasten mogen zich dan ook aan een ganse reeks verrassingen verwachten. 
 
Komen Eten gaat telkenmale op antenne om 20u.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief