BEVER – CD&V stelt kandidaten voor

C21

BEVER – CD&V stelt kandidaten voor

Cd_v_kandidaten_g_teverkiezingen_2012__2__1
Gemeenteraadsverkiezingen 2012 : Volledige lijst CD&V met lijsttrekker burgemeester Luc Deneyer en partijvoorzitter Walter Van Haegenborgh - Foto's © Deschuyffeleer
 
De_huidige_ploeg
CD&V-mandatarissen die deel uitmaken van de huidige bestuursploeg - © Deschuyffeleer
 
Ploeg_nieuwkomers
Nieuwkomers Patrick Capiau, Kristof Cattie, Ilse Vanhoutteghem en Catherine De Ganseman en huidig OCMW-raadslid Anita De Schrijver - © Deschuyffeleer
 
Cd_v_team_verkiezingen_2012_1
CD&V Bever - © Deschuyffeleer
 

Tijdens haar jaarlijks eetfestijn stelde de plaatselijke CD&V-afdeling haar kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor. Burgemeester Luc Deneyer doet als lijsttrekker ook nu weer een gooi naar de burgemeesterssjerp. De lijst telt 4 nieuwkomers.

Walter Van Haegenborgh, Patrick Daubie, Martine Lescrève en Katrien Delbar zijn de vier raadsleden die zich door omstandigheden geen kandidaat meer stellen. In hun plaats komen Patrick Capiau, leraar in TISJ Geraardsbergen, postbode Kristof Cattie, federaal ambtenaar bij Sociale Zaken in Brussel Ilse Vanhoutteghem en Catherine De Ganseman, lerares in Don Bosco Halle. Allen zijn vrij actief in het plaatselijk verenigingsleven en hebben zich vrij spontaan aangemeld om politiek actief te worden.
 
Lijsttrekker Luc Deneyer en Walter Van Haegenborgh, die zich overigens nog uitsluitend met het plaatselijk partijvoorzitterschap zal bezighouden, zien in de komst van de 4 nieuwe kandidaten “een duidelijke aanzet naar verdere verjonging in de partij”.
 
Achter burgemeester Luc Deneyer bekleden de schepenen Marleen Flamant, Dirk Willem en Christian Krikilion de 2de, de 3de en de 4de plaats op de lijst. OCMW-voorzitter Michel Debleser is lijstduwer. De lijst wordt verder nog aangevuld met huidig raadslid Melanie Denaeyer en huidig OCMW-raadslid Anita De Schrijver.    
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2011
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief