BEVER – Tevredenheid nieuwjaarswens van burgemeester

C21

BEVER – Tevredenheid nieuwjaarswens van burgemeester

Nieuwjaarsontvangst_bever_2012__6_
Nieuwjaarsontvangst personeel gemeente Bever © Dechuyffeleer
 
Nieuwjaarsontvangst_bever_2012__4_
Afscheid van kraanman René Van Praet - © Deschuyffeleer
Nieuwjaarsontvangst_bever_2012__2_
Steven Vandenbossche en Daniël Van Passenhoven
Nieuwjaarsontvangst_bever_2012__1_
Burgemeester Luc Deneyer © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsontvangst_bever_2012__9_
OCMW-voorzitter Mischel Deblezer © Deschuyffeleer
 
Nireuwjaarsontvangst_bever_2012_1___1_
Wijkinspecteurs Jeroen Nerinckx en Ronny Vandercammen - © Deschuyffeleer
 
Nireuwjaarsontvangst_bever_2012_1___2_
De bediening was voor rekening van de Vrijwillige Bloedgevers Bever onder de leiding van Philippe Allert - © Deschuyffeleer
 
Nireuwjaarsontvangst_bever_2012_1___3_
© Deschuyffeleer
 

Tevredenheid was de kernwens van burgemeester Luc Deneyer in zijn toespraak op de druk bijgewoonde Nieuwjaarsbijeenkomst van het gemeentebestuur. Hij beloofde de adviesraden overigens ook meer projectondersteuning. OCMW-voorzitter Michel Debleser dan weer riep op voor meer respect met meer oog voor kwaliteit dan voor kwantiteit. 

Het komend jaar wenste de burgemeester voor iedereen alleszins vurig andere accenten en prioriteiten te mogen leggen dan de inspanningen die het afgelopen jaar dienden geleverd om de gevolgen van zowel de politieke als de economische als de financiële crisis te kunnen opvangen. “Tevredenheid moet het kernwoord worden voor 2012 waarbij alle engagementen opnieuw moeten kunnen waargemaakt worden”, aldus Luc Deneyer.
 
Er waren ook woorden van dank voor de constructieve samenwerking van het personeel om mee gestalte te geven aan het degelijk bestuur van de gemeente. Ook de adviesraden zoals jeugd, sport, senioren, milieu en cultuur ontvingen een bloempje van erkentelijkheid en krijgen op termijn meer projectondersteuning. Alle kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen kregen trouwens ook nu reeds de beste wensen mee om het dorp verder in goede banen te houden.
 
Naast de gepensioneerden van het afgelopen jaar zoals secretaris Monique Hemmerijkx en kraanman René Van Praet werd ook afscheid genomen van de werkman Félicien Borremans Daniël Van Passenhove, eerder tewerkgesteld bij de Koninklijke Munt, werd als nieuwe werkman welkom geheten. Steven Vandenbossche neemt het over van  kraanman René Van Praet.   Ook Jeroen Nerinckx werd welkom geheten. Hij werd zopas aangesteld als nieuwe wijkinspecteur .                
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief