BEVER - Bloedgevers verwend met wafelen

C21

BEVER - Bloedgevers verwend met wafelen

Bloedgevers_bever_jan_2012__1_
Eerste bloedafname van 2012 goed voor 220 giften - Foto's © Deschuyffeleer
 
2
Nieuwkomer Avci Nesrin uit Tollembeek - © Deschuyffeleer
 
1
Wafelbakker Philipppe Allert .... - © Deschuyffeleer
 

Op de jongste bloedinzameling in de parochiezaal kwamen maar liefst 220 bloedgevers opdagen. Voor 9 onder hen was het overigens de eerste gift. Traditiegetrouw was deze eerste afspraak van het jaar gekoppeld aan een heuse wafelenbak. Zo werd gezorgd voor een wafelbeslag op basis van maar liefst 25 kg bloem. Meer dan 1000 wafels werden dan ook als erkenning gratis uitgedeeld aan de bloedgevers en hun gezelschap.

Ook voor de 50-jarige Avci Nesrin uit Tollembeek was het de eerste bloedgift. Avci woont er al 21 jaar en al dikwijls flirtte zij met de idee om bloedgever te worden. “Nu is het eindelijk zo ver”, doet zij haar verhaal. “Op de vorige bloedinzameling meldde ik mij ook al aan maar toen werd ik geweigerd als donor omdat ik verkouden was. Het optrekken van de leeftijd van de bloeddonoren naar 70 jaar is zeker positief. Met een beetje geluk kan ik zo hopelijk ooit nog mijn 20 jaar bloedgever vieren”.

Omdat koken geld kost geven de Vrijwillige Bloedgevers Bever jaarlijks in de zaal Cosmos een eetfestijn. Dit jaar geven zij afspraak op 17 en 18 maart. De volgende bloedinzameling is gepland op dinsdag 22 mei. Info en contact via Philippe Allert op 0476/45 20 68.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief