BEVER – Senioren bowlen

C21

BEVER – Senioren bowlen

Bowling_bever_feb_2012__23_
Beverse senioren gaan bowlen in Geraardsbergen - Foto's @ Naccy Duyms
 
Bowling_bever_feb_2012__6_
Beverse senioren gaan bowlen in Geraardsbergen - Foto's @ Naccy Duyms
 
Bowling_bever_feb_2012__2_
Beverse senioren gaan bowlen in Geraardsbergen - Foto's @ Naccy Duyms
 

Door toedoen van de sportraad trokken een twintigtal sportief ingestelde senioren opnieuw naar ‘De Kegel’ in Geraardsbergen voor een partijtje bowling. Schepen van sport Marleen Flamant en sportambtenaar Nancy Duyms stonden in voor de begeleiding.

Met de bowlingnamiddag wilden het gemeentebestuur en de sportraad de senioren nu al warm maken voor de Bloso-sensibiliseringsactie ‘Sportelen, beweeg zoals je bent’ die in de loop van het jaar verder in de gemente zal worden uitgebouwd. Zo wil ook Bever mettertijd uitgroeien tot een echte ‘Sportelgemeente’.
 
“In de Sportelcampagne wordt niet alleen de nadruk gelegd op het sporten op eigen niveau, maat, ritme en tempo maar ook op het belang van sociale contacten en plezierbeleving via de sport”, doet Nancy Duyms enthousiast uit de doeken. Zo staan er later in het jaar nog wekelijkse fietsritten op stapel en ook badminton komt zeker nog aan de beurt.
 
Ook bij het bowlen kregen de deelnemers nu al de kans om hun sociaal contactennetwerk te onderhouden en uit te breiden. Een lekkere mattentaart als tussendoortje werd dan ook graag meegepikt.
 
Christian Peremans, Anne Vrancx, Jean-Marie Bruyneel, Lucien Ghysels, André Herremans en Kevin Buyl ontpopten zich tot volleerde bowlers en behaalden de hoogste score. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2012
Godelieve Deschuyffeleer
Naccy Duyms
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief