BEVER - Curve bowls valt in de smaak

C21

BEVER - Curve bowls valt in de smaak

Curve_bowls_bever_maart_2012
Met veel enthousiasme wisten Nancy Duyms en Ines Van Ruyskensvelde de sportievelingen wegwijs te maken in de techniek en de regels van het curve bowlen - Foto's © Deschuyffeleer
 
Img_1091
© Deschuyffeleer
 

Voor de initiatieles curve bowls in een organisatie van de sportraad daagden in de sporthal Ter Plasbeek een 15-tal senioren op. Met veel enthousiasme wisten Nancy Duyms en Ines Van Ruyskensvelde de sportievelingen wegwijs te maken in de techniek en de regels van deze ballensport.

Voor wie nog nooit een gooi had gewaagd met een curve bowl was het wel even wennen aan de kromme banen die de ballen met regelmaat volgen.
Alle deelnemers waren het er roerend over eens. Curve bowlen is een toffe sport die een perfect alternatief biedt aan de talrijke petanquers die noodgedwongen in de wintermaanden op non-actief staan. “Eenieder zelfs met een jaartje meer kan er veel plezier aan beleven” aldus Annick Dooms, die het wel betreurde dat er niet meer dames kwamen opdagen.
Nancy Duyms: “Via de sportraad zullen wij zeker pleiten voor het herhalen van het initiatief. Ik ben er van overtuigd dat de mond-aan-mond reclame van de aanwezigen zeker zijn werk zal doen. Ook zullen de senioren eerstdaags schriftelijk aangezocht worden deel te nemen aan het curve bowls-tornooi van de Sportregio Pajottenland in samenwerking met de gemeente Lennik dat aldaar doorgaat op dinsdag 27 maart in de sporthal Jo Baetens”.
Voor wie nu al nadere informatie wil inwinnen kan hiervoor telefonisch terecht bij de sportdienst op 054/ 51 70 82.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief