Politienieuws uit BEVER, HERNE en LENNIK

C21

Politienieuws uit BEVER, HERNE en LENNIK

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Bij een ongeval in Bever raakte een persoon licht gekwetst. In Herne werden twee pogingen tot diefstal genoteerd. In Lennik verloor een dame de controle van haar stuur en moest gekwetst naar het ziekenhuis overgebracht worden.

D.C J uit Eeklo rijdt met zijn personenauto richting Plaats Bever en kwam  uit de richting St-P-Kapelle. H.D uit Ellezelles reed met zijn lichte vrachtauto richting Plaats Bever en kwamuit de richting Galmaarden. Terhoogte van de Plaats in Bever (kruispunt) kwamen  beide voertuigen met elkaar in aanrijding. Hierbij raakt één passagier licht gewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Geraardsbergen.
 
 Twee pogingen tot diefstal op Edingsesteenweg in Herne. In de ene woning heeft men gepoogd via een gaatje te boren in het raam vooraan om dit te openen. Niet gelukt. In de tweede woning heeft men gepoogd de achterdeur open de wringen. Niet gelukt. Niets ontvreemd. Dader(s) onbekend.
 
 H.G uit Lennik reed met haar personenauto in de Tombergstraat richting Schapenstraat. Op een zeker ogenblik verliest zij de controle over haar stuur, wijkt uit naar rechts en komt in aanrijding met een vaste hindernis. De personenauto wordt in de lucht gekatapulteerd en komt tot stilstand op zijn dak. De bestuurster wordt gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis van Erasmus. Geen levensgevaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2012
Felix Merckx
Repro E P
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief