BEVER – Oppositiepartijen bundelen de krachten

C21

BEVER – Oppositiepartijen bundelen de krachten

Open_voor_de_mens__voorstelling
Open voor de Mens met Henk Verhofstadt, Marie-Elise Vanderkelen, Werner Godfroid, Sabine Vermassen, Yvo Reygaerts, Sophie Peremans, Claude Cannuyer, Cathy Van Damme, Rudi Geuens, Myrianne Vandendriesche en Ghislain Vandercapellen - Foto's © Deschuyffeleer
 
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__80_
Henk Verhofstadt - © Deschuyffeleer
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__79_
Marie-Elise Vanderkelen - © Deschuyffeleer
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__90_
Werner Godfroid - © Deschuyffeleer
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__82_
Sabine Vermassen - © Deschuyffeleer
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__89_
Yvo Reygaerts - © Deschuyffeleer
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__83_
Sophie Peremans - © Deschuyffeleer
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__92_
Claude Cannuyer - © Deschuyffeleer
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__85_
Cathy Van Damme - © Deschuyffeleer
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__87_
Rudi Geuens - © Deschuyffeleer
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__86_
Myrianne Vandendriesche - © Deschuyffeleer
Open_voor_de_mens_voorstelling_4_mei_2012__94__-_kopie
Ghislain Vandercapellen - - © Deschuyffeleer
Logo_open_vor_de_mens
Logo Open voor de Mens - © Deschuyffeleer
 

Met de slogan ‘Openheid en Visie’ trekken de Open Vld en Dicht bij de Mens, geruggensteund door enkele onafhankelijken, met een gezamenlijke lijst naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. De lijst komt op onder de benaming ‘Open voor de Mens’ en gaat er van uit minstens 4 van de 11 zetels in de gemeenteraad in de wacht te kunnen slepen.

Wat reeds enige tijd in de Beverse lucht hing werd nu duidelijk op de door de voorzitters van de plaatselijke Open Vld en van Dicht bij de Mens met veel tromgeroffel aangekondigde en druk bijgewoonde bijeenkomst in het gasthof Rigaux. Samen met enkele onafhankelijken bundelen beide partijen de krachten en nemen het op tegen de CD&V-lijst van burgemeester Luc Deneyer.
 
Lijsttrekker is gemeenteraadslid en tevens voorzitter van de plaatselijke Open Vld-afdeling Henk Verhofstadt. Gemeenteraadslid Marie-Elise Vanderkelen, de stichtster van Dicht bij de Mens, bekleedt de tweede plaats. Werner Godfroid, de voorzitter van de Cultuurraad, neemt als onafhankelijke de derde plaats in. Lijstduwer is Ghislain Vandercapellen (Open Vld), die na enkele jaren van politieke inactiviteit ingevolge beroepsredenen, opnieuw mee de politieke kaarten in de gemeente wil schudden.
 
De overige kandidaten zijn voor de Open Vld Sabine Vermassen, Sofie Peremans, Claude Cannuyer en Myrianne Vandendriesche. Voor Dicht bij de Mens is Yvo Reygaerts de tweede kandidaat terwijl Cathy Van Damme en Rudi Geuens zich als onafhankelijken kandidaat stellen.
 
Open voor de Mens vindt dat het huidig CD&V-beleid anders kan en moet en wil daartoe een waardig en sterk alternatief aanbieden, met name een open, transparant en proactief beleid met naast de twee partijen die reeds grotendeels dezelfde meningen delen, ook enkele gedreven onafhankelijke burgers die samen mee de belangen van alle inwoners willen behartigen.
 
Kernpunten in het actieplan van Open voor de Mens zijn openheid en transparantie, pro-actieve en lange termijnvisie, een duurzaam beleid, een strak en realistisch financieel plaatje, een gezond debat in plaats van bevestiging van vooraf genomen beslissingen, inspraak van alle burgers en echt respect voor iedereen zoals de burger, het personeel en de politieke en adviserende organen.
 
Nu de kandidatenlijst bekend is, neemt Open voor de Mens zich nu voor inspraak van de burgers in te zamelen en de resultaten ervan dan mede te concretiseren in het verkiezingsprogramma.    
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief