BEVER - Jean-Pierre Reygaerts ten grave gedragen

C21

BEVER - Jean-Pierre Reygaerts ten grave gedragen

Begrafenis_jp_reygaerts
Jean-Pierre Reygaerts werd ten grave gedragen - Foto's © Deschuyffeleer
 
Dsc09245
© Deschuyffeleer
 

Enige dagen geleden is Jean-Pierre Reygaerts in het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis te Geraardsbergen komen te overlijden na een slepende ziekte. Hij werd 63 jaar.

Jean-Pierre was medestichter van de heksenvereniging “De Makrallen” en van “De Jeugd van Toen”. Tevens was hij lid van wielerclub De Koninklijke Pedaal Bever, de gepensioneerdenbond Tweede Jeugd, het Zangkoor Sint-Martinus en van de CM Ziekenzorg. Hij was de echtgenoot van Marie-Elise Vanderkelen en de trotse vader van Ivo en Peggy.
 
De overledene was een graag gezien man die middenin het verenigingsleven stond. Zo was hij vooral actief in de schuttersclub en in de wielerclub.   Zijn kennis van elektriciteit maakte dat hij door de buren en de talrijke vrienden en kennissen meer dan eens ter hulp werd gevraagd. In het verenigingsleven was hij heel dikwijls de man van achter de schermen en de man van het licht. Ook in zijn Makrallenplunje voelde hij zich als kindervriend best in zijn sas.
 
Jarenlang heeft Jean-Pierre zich bijzonder verdienstelijk gemaakt voor zijn gezin, zijn familie en gans de Beverse gemeenschap.
 
De begrafenisplechtigheid had plaats op zaterdag 2 juni onder grote belangstelling.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief