BEVER - Camargo in de ban van China

C21

BEVER - Camargo in de ban van China

Zomerstage_camargo_juli_2012__gdg__13_
Zomerstage Camargo - Foto's © Deschuyffeleer
 
Zomerstage_camargo_juli_2012__gdg__1_
Zomerstage Camargo - Foto's © Deschuyffeleer
 
Zomerstage_camargo_juli_2012__gdg__9_
Zomerstage Camargo - Foto's © Deschuyffeleer
 
Zomerstage_camargo_juli_2012__gdg__10_
Zomerstage Camargo - Foto's © Deschuyffeleer
 
Zomerstage_camargo_juli_2012__gdg__15_
De koks van dienst waren Loes, Lindsay, Tiffany, Katrijn, Amandine, Deborah, Kevin en Chantal. Zoals ook de vorige jaren was het terug Werner Godfroid die de algemene leiding van het keukengebeuren voor zijn rekening nam - Foto © Deschuyffeleer
 
Zomerstage_camargo_juli_2012__gdg__18_
Wat staat er in de Chinese krant? - © Deschuyffeleer
 
Zomerstage_camargo_juli_2012__gdg__20_
.. Peggy Reygaerts - © Deschuyffeleer
 
Zomerstage_camargo_juli_2012__gdg__24_
© Deschuyffeleer
 

Opnieuw organiseerde dansgroep Camargo een vakantiestage voor jongeren van 4 tot 18 jaar. Niet alleen de leden van de dansgroep waren welkom, ook alle andere belangstellenden. In totaal daagden 66 deelnemers op voor de vierdaagse stage met China als rode draad.

“De hele week hebben de deelnemers gedanst, geswingd, geknutseld, gespeurd en geravot”, geniet initiatiefneemster Peggy Reygaerts na. “De kinderen werden opgedeeld in verschillende groepen. De prinsesjes, de shakers, de swingers, de dancestars, de funkies en de dancequeens stonden zo onder de leiding van Hester, Melanie, Lynn, Elke, Annelien, Tatiana, Elke, Joffrey en ikzelf.  Het afwisselend en boeiend programma stond borg voor veel beweging, een gezellige sfeer, een toffe bedoening en een fantastische teamspirit”.
 
De stage werd afgesloten met een optreden van de deelnemers voor de ouders en sympathisanten en een voortreffelijk avondmaal met een duidelijk Chinees tintje. De koks van dienst waren Loes, Lindsay, Tiffany, Katrijn, Amandine, Deborah, Kevin en Chantal. Zoals ook de vorige jaren was het terug Werner Godfroid die de algemene leiding van het keukengebeuren voor zijn rekening nam.
 
De dansgroep Camargo maakt zich nu verder op voor het jaarlijks herfstoptreden dat doorgaat op zaterdag 29 september. Deze voorstelling kan wegens reservatieperikelen  niet doorgaan zoals gewoonlijk in het Arjaantheater maar wel in Neuville (Soignies) in het foyer van het Centre Reine Fabiola.
 
Het nieuw werkseizoen van Camargo gaat dan terug van start het tweede weekend van oktober met een dansinitiatie en een inschrijvingsmoment.
 
Meer info : Peggy Reygaerts 0474/29 98 53
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief