BEVER - Gemeentelijk infopaneel

C21

BEVER - Gemeentelijk infopaneel

Img_1787
 

In Bever werd recent het gemeentelijk infopaneel voor de aankondiging van evenementen in de gemeente geplaatst. Het paneel werd ingeplant aan het gemeentehuis.  De cultuurraad hoopt alvast dat er mettertijd bijkomende infopanelen op andere locaties bij het binnenrijden van de gemeente worden aangebracht.

Met de inplaatsstelling van het paneel beoogt het gemeentebestuur in samenspraak met de cultuurraad de verenigingen in de gelegenheid te stellen hun socio-culturele en sportieve evenementen efficiënt en milieuvriendelijk onder de aandacht van het publiek te kunnen brengen. Vooral de cultuurraad heeft bij het gemeentebestuur sterk aangedrongen op het plaatsen van infopanelen.
 
Het infopaneel vermeldt bovenaan ook de nieuwe gemeentelijke slogan ‘Bever, kruispunt van culturen’ die begin dit jaar door een jury werd weerhouden uit 84 voorstellen. “De slogan geeft een positieve boodschap aan. Bever wil een gemeente zijn waar beide taalgemeenschappen in vrede met elkaar leven,” beamen zowel cultuurschepen Marleen Flamant en de voorzitter van de cultuurraad Werner Godefroid. “Cultuur dekt meer dan gemeenschap. Het behelst kunst, cultuur, samenleving, openheid en menselijkheid.”

De gemeentelijke raad voor cultuurbeleid hoopt met haar actie het imago van de gemeente in de regio nog te versterken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2008
Godelieve Deschuyffeleer
foto ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief