BEVER – Zwaargewonde vrouw licht aan de beterhand

C21

BEVER – Zwaargewonde vrouw licht aan de beterhand

Ongeval_commijn_7_nov_2012__2_
Ongeval Commijn - Foto's © Deschuyffeleer
 
Ongeval_commijn_7_nov_2012__3_
© Deschuyffeleer
 
Ongeval_commijn_7_nov_2012__5_
© Deschuyffeleer
 

De toestand van Valérie Demol, de poetsvrouw bij het plaatselijk OCMW, die woensdagmorgen bij een frontale botsing op de gewestweg in Commijn zwaargewond raakte, is nog steeds zorgwekkend. Zij verblijft nog steeds in het ziekenhuis van Ath en wordt er alsnog in een kunstmatige rusttoestand gehouden.

Eens haar toestand voldoende gestabiliseerd zal zij overgebracht worden naar het Erasmusziekenhuis in Anderlecht. Daar zal zij dan meer gespecialiseerde medische behandelingen ondergaan die het opstarten van haar revalidatie mettertijd moeten mogelijk maken.
 
Het zwaargewond slachtoffer werd na de frontale klap in kritieke toestand op het plaats van het ongeval verzorgd door de ambulanciers van de Lennikse brandweervoorpost in Tollembeek en door het MUG-team van Ath. Inmiddels is haar toestand niet meer levensbedreigend. Zij liep wel tal van breuken en zware interne kneuzingen op.
 
Het ongeval gebeurde toen een bestuurder van een zware personenwagen klaarblijkelijk een inhaalmaneuver fout inschatte en frontaal inreed op het voertuig van het slachtoffer. De klap was bijzonder hevig. Beide voertuigen werden zwaar beschadigd. Voor het ontzetten van de vrouw uit haar voertuig werd een beroep gedaan op de brandweer van Edingen en van de Lennikse brandweervoorpost in Tollembeek. Het slachtoffer had pas haar kinderen naar school gebracht.
 
De bestuurder van het aanrijdende voertuig, eveneens een man uit Bever, werd door de hulpdiensten met armletsels afgevoerd naar het ziekenhuis in Geraadsbergen.        
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief