BEVER – Buurt heft het glas op het Nieuwe Jaar

C21

BEVER – Buurt heft het glas op het Nieuwe Jaar

Dsc02016__1425_x_1069_
De jaarlijkse buurtbijeenkomst met Nieuwjaar gaat uit van een groep vrienden met onder meer Raymond Leroy, Thierry Deschuyteneer, Ronny Vandercammen alsook Marie-Noël en Fabienne Driscart - Foto's ingezonden.
 
Dsc02004__1425_x_1069_
Foto ingezonden.
 

Reeds voor de tweede keer pakten de vrienden van het buurtcomité Romont-Torrezeel uit met een Nieuwjaarsdrink voor de inwoners van beide gehuchten. Ondanks het barre winterweer daagden toch nog goed 60 van de 160 inwoners van beide vrij uitgestrekte gehuchten op voor de bijeenkomst.

Een hartversterkend glaasje jenever, glühwein of warme chocomelk bracht de moedigen al vrij vlug in feeststemming. Het initiatief voor de jaarlijkse buurtbijeenkomst met Nieuwjaar gaat uit van een groep vrienden met onder meer Raymond Leroy, Thierry Deschuyteneer, Ronny Vandercammen alsook Marie-Noël en Fabienne Driscart.
 
De organisatoren waren zeer tevreden met de opkomst en met de sfeer. Maar al te graag benadrukten zij het voor Bever toch wel uniek karakter van het gebeuren. Ook de komende jaren willen zij alleszins de nieuwe traditie in ere houden.         
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2013
Godelieve Deschuyffeleer
Foto's ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief