BEVER – Bowlingnamiddag voor 50-plussers

C21

BEVER – Bowlingnamiddag voor 50-plussers

Bowling_de_kegel_2013
 

Reeds voor de derde keer op rij nodigt de sportraad onder het voorzitterschap van Annemie Wielant en met de steun van het gemeentebestuur de 50-plussers in de gemeente uit op een partijtje bowling in De Kegel aan de Zakkaai in Geraadsbergen. Dit jaar loopt de organisatie op zaterdag 16 februari vanaf 15u.

Door het succes van de vorige edities wordt ook nu opnieuw gratis busvervoer ingelegd van aan het gemeentehuis naar de bowlingzaal en terug. Er wordt samengekomen aan het gemeentehuis om 14u15. Ook kunnen de verplaatsingen met persoonlijk vervoer gebeuren.  De bowlingsessies starten alleszins om 15u met een welkom van schepen voor Sport Marleen Flamant. De terugkeer in Bever is gepland omstreeks 18u15.
 
Inschrijven voor 11 februari is wel noodzakelijk. Deelnemen kost 6 euro. In ruil kunnen de deelnemers gratis met de bus mee, kunnen zij twee spelletjes bowlingen, zijn zij verzekerd en ontvangen zij een drankje en een versnapering. De inschrijvingen zijn evenwel slechts geldig vanaf de ontvangst van het inschrijvingsgeld.
 
Inschrijven en meer info bij de gemeentelijke sportdienst (054/51.70.82 – nancy.duyms@bever-bievene.be ) of bij de sportraad (annemie.wielant@telenet.be ).    
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief