BEVER - Kindercarnaval krijgt veel belangstelling

C21

BEVER - Kindercarnaval krijgt veel belangstelling

Carnaval_bever___14_
Kindercarnaval Bever - Foto's © Deschuyffeleer
 
Carnaval_bever___18_
Kindercarnaval Bever - Foto © Deschuyffeleer
 
Carnaval_bever___9_
Kindercarnaval Bever - Foto © Deschuyffeleer
 
Carnaval_bever___21_
Kindercarnaval Bever - Foto © Deschuyffeleer
 
Caranval_bever_2013
Kindercarnaval Bever - Foto © Deschuyffeleer
 

Voor de kinderen van de basisschool Ak’Cent van Bever was het de laatste schooldag voor de krokusvakantie eens te meer feest. Van klein tot groot mochten ze zich in een kleurrijke carnavalstoet uitleven. De school zette met leerkrachten, ouders en leerlingen dan ook haar beste beentje voor. Allen toonden zich dan ook bijzonder trots.

Iedere klas wist zo zijn eigen thema te visualiseren. Hierbij waren er soms verrassende resultaten. In de optocht stapten zo niet alleen Chinezen, Indianen, Afrikanen en stoere cowboy’s mee maar was er ook plaats voor monsters, narren, kaasblokjes, paradijsvogels en zelfs de GSM’s maakten hun opwachting. Ook de allerkleinsten maakten deel uit van het schouwspel en genoten met volle teugen. Voor hen werd evenwel het schoolbusje achter de hand gehouden.
 
“Al enkele jaren houden we hier met carnaval in het centrum een optocht. Ook in de klas was het al weken één en al bedrijvigheid rond het thema. De kinderen vinden dit alleszins fantastisch'', aldus een tevreden directrice Dorien Cochez en het lerarenkorps van Ak’Cent.

De kinderstoet doet van jaar tot jaar het dorpscentrum alsmaar meer volstromen met ouders, grootouders, familie, vrienden en kennissen. Deze keer zal ook het passend weertje hier zijn steentje toe bijgedragen hebben.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief