BEVER – 50-plussers bowlen er op los

C21

BEVER – 50-plussers bowlen er op los

Img_0590
Ook dit jaar mocht de derde bowlingnamiddag voor 50-plussers, een initiatief van de sportraad met de financiële en logistieke steun van het gemeentebestuur - Foto's © Deschuyffeleer
 
Img_0580
Bever: bowlingnamiddag voor 50-plussers - © Deschuyffeleer
 
Img_0581
© Deschuyffeleer
 
Img_0582
© Deschuyffeleer
 
Img_0586
Het was schepen van Sport Marleen Flamant die het gezelschap welkom heette - © Deschuyffeleer
 
Img_0584
Naast de drie afgehuurde bowlingbanen werd bij een lekkere Geraardsbergse mattentaart en een drankje overigens ook druk bijgepraat - © Deschuyffeleer
 

Ook dit jaar mocht de derde bowlingnamiddag voor 50-plussers, een initiatief van de sportraad met de financiële en logistieke steun van het gemeentebestuur, zich verheugen over een geslaagde opkomst. Afspraak voor het gebeuren was andermaal bowlingzaal De Kegel aan de Denderkaai in Geraardsbergen.  

Onder de impuls van voorzitter Annemie Wielant tracht de sportraad elk jaar zo veel mogelijk sportactiviteiten te organiseren voor de verschillende doelgroepen binnen de gemeente. Zo ook de bowlingnamiddag die duidelijk al bestaansrecht blijkt verworven te hebben bij zijn doelpubliek . Een groot aantal van de 29 deelnemers, waaronder ook een paar mensen met een beperking,  maakten ook maar al te graag gretig gebruik van het aangeboden gezamenlijk vervoer.
 
Voor sommige deelnemers was het best spannend aangezien het de eerste kennismaking was met de bowlingsport. Naast de drie afgehuurde bowlingbanen  werd bij een lekkere Geraardsbergse mattentaart en een drankje overigens ook druk bijgepraat. En zo kregen de deelnemers meteen ook de kans om hun sociaal contactennetwerk verder uit te bouwen.

Het was schepen van Sport Marleen Flamant die het gezelschap welkom heette en toezag dat alles in een opperbeste stemming verliep.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief