BEVER – Cultuurraad pakt uit met familiezoektocht voor Open Monumentendag

C21

BEVER – Cultuurraad pakt uit met familiezoektocht voor Open Monumentendag

Open_monumentendag_bever_familiezoektocht
BEVER – Cultuurraad pakt uit met familiezoektocht voor Open Monumentendag - © Deschuyffeleer
 

Naar aanleiding van de 25ste editie van Open Monumentendag op zondag 8 september organiseert de cultuurraad met voorzitter Paul Van Laethem een familiezoektocht doorheen de Makrallengemeente. Met de zoektocht, die individueel of in groep kan ondernomen worden van 8 tot en met 22 september, wil de raad de deelnemers de mogelijkheid bieden Bever op een aangename manier te verkennen.

De tocht van een 15-tal km loopt langs rustige wegen, goed onderhouden paden en verrassende steegjes. Zij kan zowel te voet als met de fiets, de moto, de auto en zelfs te paard ondernomen worden. Het parcours verbindt de meest pittoreske hoekjes en curiosa die de gemeente rijk is.
De vragenlijst voor de zoektocht, samen met een bijhorende brochure en een woordje uitleg, is te verkrijgen op Open Monumentendag tussen 9 en 15u op het standje van de cultuurraad aan het gemeentehuis. Ook na 8 september kunnen de deelnameformulieren op werkdagen nog bekomen worden op het gemeentehuis of worden aangevraagd via zoektochtbever@gmail.com .
Wie vóór 23 september zijn antwoorden binnenlevert in de daartoe bestemde brievenbus aan de inkom van het gemeentehuis maakt kans op één van de 3 waardevolle prijzen.
Deelnemen is gratis.
Nadere info mogelijk via pvanlaethem@gmail.com .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief