BEVER- Camargo op de planken met Liefde is …..

C21

BEVER- Camargo op de planken met Liefde is …..

Camargo_in_arjaan_2013__1_
BEVER- Camargo op de planken met Liefde is ….. Foto Paul Van Laethem
 
Camargo_in_arjaan_2013__2_
De monitrices Tatiana Van der Maelen, Annelien Vanderputten, Stefanie Van De Vijver - Foto Paul Van Laethem
 
Camargo_in_arjaan_2013__3_
BEVER- Camargo op de planken met Liefde is ….. Foto Paul Van Laethem
 
Camargo_in_arjaan_2013__4_
BEVER- Camargo op de planken met Liefde is ….. Foto © Deschuyffeleer
 
Camargo_in_arjaan_2013__5_
BEVER- Camargo op de planken met Liefde is ….. Foto © Deschuyffeleer
 
Camargo_in_arjaan_2013__6_
BEVER- Camargo op de planken met Liefde is ….. Foto © Deschuyffeleer
 
Camargo_in_arjaan_2013__7_
BEVER- Camargo op de planken met Liefde is ….. Foto © Deschuyffeleer
 
Camargo_in_arjaan_2013__8_
Peggy Reygaerts en Marie-Elise Vanderkelen - © Deschuyffeleer
 

Reeds voor de vijfde keer stonden de dansers en danseressen van de dansgroep Camargo op de planken in het Arjaantheater in Geraardsbergen. Familie, vrienden en kennissen konden dan ook zowel op zaterdagavond als op zondagnamiddag naar hartenlust genieten van sprankelende optredens.

“Al een paar weken hebben wij het heel druk gehad” zegt coördinatrice Peggy Reygaerts. “Ieder jaar naar het einde van de vakantieperiode is het niet alleen voor de dansmonitoren maar ook en misschien vooral voor onze dansers en danseressen een periode van intensief bezig zijn met dansen. Pasjes dienen te worden aangeleerd, de choreografie vraagt om verfijning, de attributen worden voorzien van de laatste aanpassingen, kort, alles en iedereen is druk in de weer om het jaarlijks feest-optreden tot een goed einde te brengen”.
 
Het thema dat dit jaar als rode draad de danshappening ondersteunde was ‘Liefde is …..’. Liefdesymbolen zoals rood, hartjes, rozen, cupido’s en knuffels waren dan ook alomtegenwoordig. Ook de keuze van de bijpassende muziekstukjes ging in de richting van de liefde.
 
De jongelingen opgedeeld naar leeftijd in groepen zoals de Prinsesjes, de Shakers, de Swingers, de Dance Stars, de Funky’s en de Dance Queens, en begeleid door de monitrices Tatiana Van der Maelen, Annelien Vanderputten, Stefanie Van De Vijver en Hester Daems wisten dan ook het publiek te charmeren en te entertainen. Het werd een afwisselend en boeiend programma dat niet alleen borg stond voor een gezellige sfeer maar ook uitgroeide tot een kleurrijke bedoening en een fantasierijke vertoning.
 
Peggy Reygaerts: “Dat het dansevenement terug een succes werd is ook te danken aan de medewerking van vele helpende handen achter de schermen. De verhuis van alles en nog wat van Bever naar Geraardsbergen, het podium, de klank, de grime, de kledij, de haartooi, de belichting, het aankleden, het vlot verloop in de zaal  …. zijn zo maar een greep uit het rijke to-do-assortiment. Ik ben onder meer ook mijn ex-collega’s uit de jeugdraad bijzonder dankbaar voor de welgekomen hulp”.
 
Het nieuw werkseizoen van dansgroep Camargo start het tweede weekend van oktober met een dansinitiatie en een inschrijvingsmoment. Meer info bij Peggy Reygaerts (0474/29 98 53).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief