BEVER - Broeck en Kerkhove feesten er op los

C21

BEVER - Broeck en Kerkhove feesten er op los

Buurtfeest_broek_kerkhove_sept_2013__2_
Het waren onder meer Marie-Elise Vanderkelen, Henk Verhofstadt, Michel Debleser, Thierry Deganseman en Werner Godfroid die trachten alles in goede banen te leiden .... © Deschuyffeleer
 
Buurtfeest_broek_kerkhove_sept_2013__31_
BEVER - Broeck en Kerkhove feesten er op los - © Deschuyffeleer
 
Buurtfeest_broek_kerkhove_sept_2013__30_
BEVER - Broeck en Kerkhove feesten er op los - © Deschuyffeleer
 
Kwistet_of_kwitetni
‘kwistet of kwistetni’ - © Deschuyffeleer
 
Buurtfeest_broek_kerkhove_sept_2013__25_
Thierry Corne en Brigitte Dewarichet - © Deschuyffeleer
 
Buurtfeest_broek_kerkhove_sept_2013__28_
Devlin, Brian, Dries, Yarno, Bjorn, Tim, Jona en Aïko © Deschuyffeleer
 

Al een paar dagen en weken waren Broeck en Kerkhove ijverig in de weer met de organisatie van de tweede editie van hun tweejaarlijks buurfeest ‘Broeck en Kerkhove Leeft’. Niet minder dan 80 genodigden verschenen op het appel. In zaal Camargo was het dan ook een drukte van jewelste waarbij een dansje tot in de late uren niet kon ontbreken.

Het waren onder meer Marie-Elise Vanderkelen, Henk Verhofstadt, Michel Debleser, Thierry Deganseman en Werner Godfroid die trachten alles in goede banen te leiden en iedereen op zijn wenken te bedienen. Een lekker buffet, passende dranken, meeslepende muziek, originele randanimatie en voor de gelegenheid ook toeters en bellen maakten van het buurtfeest een leuke en geanimeerde bedoening.
Om het feestje van een extradimensie te voorzien hadden de organisatoren een leuke ‘kwistet of kwistetni’ op het getouw gezet. Originele en ludieke plaatjes, oude en minder oudere herinneringen, kleine en grote geheimpjes, serieuze en minder serieuze kwesties, attributen en weetjes over heksen en reuzen ….. alles van en over ‘la petite histoire de Biévène’, want ja in Bever spreekt men ook een aardig mondje Frans. Van een echte winnaar werd geen gewag gemaakt. Wel mochten Thierry Corne en Brigitte Dewarichet een mandje met lekkers ontvangen. Zij zijn immers de meest ‘nieuwbakken-inwoners’ in het gezelschap.
Net zoals de vorige editie werd voor het culinaire gedeelte een beroep gedaan op creaties van eigen bodem. Zo werd bij het aperitief kaas geserveerd van de Beverse Kaasmakerij van Patrick De Ville. Kok van dienst was Johan Godaert.
Het organiserend comité was uitermate tevreden met het resultaat. Zij geven overigens nu al afspraak in 2015 voor een derde editie van ‘Broeck en Kerkhove Leeft’.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2013
Godelieve Deschuyffeleer
184 Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief