Verkeersongevallen in PEPINGEN en in BEVER

C21

Verkeersongevallen in PEPINGEN en in BEVER

Politielogo_heel_goed_20103_p200
EP

In Pepingen gebeurde er een verkeersongeval met stoffelijke schade in de Bosstraat en in Bever raak te een fietser gewond bij een ongeval op Akrenbos.

Verkeersongeval met stoffelijke schade te Pepingen
In de Bosstraat in Pepingen gebeurde er een verkeersongeval met stoffelijke schade. V.A. uit Pepingen, bestuurder van een Seat, reed in de Terrest in de richting van de Bosstraat. Ter hoogte van het kruispunt diende hij voorrang te verlenen voor het verkeer dat reed  op de Bosstraat. De bestuurder drukte per ongeluk op de gaspedaal in plaats van het rempedaal en kwam in aanrijding met de wagen bestuurt door D.V. P. uit Pepingen. Voertuigen raakten licht beschadigd en werden getakeld.
Fietser gewond bij ongeval in Bever
Op Akrenbos in Bever was er een ongeluk met gewonden. D.J. uit Bever, bestuurder van een personenauto reed op de Akrenbos in de richting van Viane. Het kwam tot een aanrijding met een fietser L.M. uit Ronse die uit tegenovergestelde rijrichting kwam aangereden. De fietser raakte de achteruitkijkspiegel van de wagen en kwam ten val. Hij werd gewond door de aanrijding. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief