BEVER - Eindejaarsdiner van De tweede jeugd

C21

BEVER - Eindejaarsdiner van De tweede jeugd

Img_0402
BEVER - Eindejaarsdiner van De tweede jeugd - © Deschuyffeleer
 
Img_0405
Een bubbel, een babbel, een familiale sfeer en een goedgevulde spijskaart maakten er verder een aangename namiddag van - © Deschuyffeer
 
Img_0407
Op dinsdag 7 januari 2014 wordt het alvast smullen geblazen. Dan wordt het nieuwe jaar ingezet met echte, eigengemaakte wafels - © Deschuyffeleer
 

In Zaal Camargo werden de gepensioneerden getrakteerd op een diner met een heus kersttintje. Een bubbel, een babbel, een familiale sfeer en een goedgevulde spijskaart maakten er verder een aangename namiddag van.

Het is nu goed drie jaar geleden dat Marie-Elise Vanderkelen  nieuw leven blies in de vernieuwde uitgave van de bond van gepensioneerden oftewel ‘De tweede jeugd’. “Maand na maand zien we op onze vergaderingen  telkens weer blije gezichten ” zegt Marie-Elise.  
 
Dat het feestmenu in de smaak viel is vooral te danken aan de aanwezigen zelf. De ene zorgde een ditje en de andere voor een datje zodat het geheel fel kon gesmaakt worden en bovendien kon worden aangeboden voor een klein prijsje.
 
Met een mooi ogende en lekkere sabayon werd de namiddag naar behoren afgesloten. Wie zin heeft om ‘De tweede jeugd’ beter te leren kennen wordt met open armen ontvangen op één van de volgende vergaderingen  die telkens doorgaan op de eerste dinsdag van de maand.  Op dinsdag 7 januari 2014 wordt het alvast smullen geblazen. Dan wordt het nieuwe jaar ingezet met echte, eigengemaakte wafels.
 
Info Marie-Elise Vanderkelen 054/ 588 557
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2013
Godeleive Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief