BEVER – Minister Geens eregast op CD&V-eetfestijn

C21

BEVER – Minister Geens eregast op CD&V-eetfestijn

Bezoek_minister_geens_bever___9_
BEVER – Minister Geens eregast op CD&V-eetfestijn - Foto ingezonden
 
Bezoek_minister_geens_bever___12_
BEVER – Minister Geens eregast op CD&V-eetfestijn - Foto ingezonden
 

Tussen al zijn beslommeringen rond de bankenwet en de spaarboekjes door vond federaal minister van Financiën Koen Geens toch even de tijd om met zijn familie af te zakken naar het CD&V-eetfestijn in de tijdelijke feestzaal Ter Wijsbeek. En dat was geen louter politiek statement. Want met de aanwezigheid van de grootouders van zijn schoondochter in het Makrallendorp telt de Vlaams-Brabantse CD&V-lijsttrekker voor de Kamer bij de komende parlementsverkiezingen, zij het dan van op enige afstand, er toch ook familiebanden.

De minister werd hartelijk welkom geheten door burgemeester Luc Deneyer en zijn enthousiaste ploeg. De burgemeester wenste de minister ook alle succes toe bij de komende verkiezingen.
 
Minister Geens, wiens bezoek aan het eetfestijn door een niet eerder gepland interview tijdens het VTM-middagjournaal met een tweetal uren diende verdaagd, hield zich in de zaal overigens ter beschikking  van de personen die met hem wilden van gedachten wisselen over zijn plannen over de nieuwe spaarfiscaliteit.
 
Eerder in het najaar was minister Koen Geens ook al aanwezig op het CD&V-eetfestijn van burgemeester Kris Poelaert in Herne.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief