BEVER viert 100-jarige Jeanne Weverbergh

C21

BEVER viert 100-jarige Jeanne Weverbergh

Aankondiging_jeanne_weverbergh_100
BEVER viert 100-jarige Jeanne Weverbergh - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 24 mei viert de Beverse dorpsgemeenschap de 100-jarige Jeanne Weverbergh met een dankmis, een receptie, een avondbuffet en een volksbal. Naast het gemeentebestuur en de kerkgemeenschap verlenen ook de verschillende verenigingen hun medewerking aan de viering. Iedere inwoner wordt uitgenodigd om van de viering een onvergetelijke dag voor de alsnog kranige eeuwelinge te maken.

De viering, in aanwezigheid overigens van Jeanne en haar familie en vrienden, begint om 14u met een dankmis in de St-Martinuskerk opgedragen door E.H. Andy Penne. De mis wordt opgeluisterd door het Legato-koor uit het naburige Herne. Om 15u30 volgt er een receptie aangeboden door het gemeentebestuur in de tijdelijke feestzaal Ter Wijsbeek in Akrenbos. Met accordeonmuziek, dans en een fotoreportage zijn animatie en ambiance er alleszins verzekerd.
 
Om 18u30 is er nog een avondbuffet dat open staat voor alle inwoners mits een voorafgaande bijdrage van 20 euro bij het feestcomité. De viering wordt afgesloten met een volksbal vanaf 21u30.   
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief