Promo-actie KIJK! Ik fiets waait ook over naar BEVER en HERNE

C21

Promo-actie KIJK! Ik fiets waait ook over naar BEVER en HERNE

Aankondiging_kijk_ik_fiets_herne_bever_2014
Promo-actie KIJK! Ik fiets waait ook over naar BEVER en HERNE - © Deschuyffeleer
 

De promo-actie ‘KIJK! Ik fiets’ van de sportregio Pajottenland onder de hoede van het provinciebestuur doet ook dit jaar opnieuw Bever en Herne aan. Met de actie wil de sportregio samen met de gemeentelijke sportdiensten en met de daadwerkelijke begeleiding van de ouders kleine kinderen leren fietsen zonder dat ze nog gebruik moeten maken van steunwieltjes. Zowel in Bever als in Herne zijn de sessies voorzien op zaterdag 14 juni. 

De doelgroep zijn de kinderen die reeds vrij vlot met de hulp van steunwieltjes kunnen fietsen. Tijdens de sessies geven ervaren monitoren de kleintjes en hun begeleiders dan praktische tips. De kinderen dienen wel hun eigen fiets mee te brengen en zittend op hun fietszadel met hun voeten de grond kunnen raken. De steunwieltjes moeten vooraf verwijderd zijn. Ook is het dragen van een fietshelm verplicht.
 
Deelnemen kost 5 euro en is cash te betalen bij de inschrijving. Er wordt echter enkel alleen gewerkt met voorinschrijvingen daar het aantal deelnemers per sessie beperkt is tot 25. Voor de deelnemers is er alleszins ook een veiligheidshesje voorzien terwijl de begeleiders na de sessie ook de brochure ‘Kinderen op de Fiets’ meekrijgen. Die brochure dan weer bevat alle nuttige fietstips en –info.
 
In Bever is de speelplaats van de gemeentelijke basisschool Ak’cent langsheen Kerckhove om 10u de plaats van afspraak. De parking van de sporthal De Hernekouter is dan weer om 14u het trefpunt in Herne. De deelnemers dienen wel 15 min voor de aanvang ter plaatse aanwezig te zijn.
 
Meer info en voorinschrijvingen via de gemeentelijke sportdiensten. Voor Bever is dit via nancy-duyms@bever-bievene.be (054/51.70.82) en voor Herne is dit via franciska.dekens@herne.be (02/397.11.64).   
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief