BEVER - Een druk weekend voor VC Bever

C21

BEVER - Een druk weekend voor VC Bever

Deschuyffeleer_editiepajot__24_
 
Deschuyffeleer_editiepajot
Deschuyffeleer_editiepajot__3_
Deschuyffeleer_editiepajot__6_
 
Deschuyffeleer_editiepajot__22_
Deschuyffeleer_editiepajot__23_
Deschuyffeleer_editiepajot__8_
Deschuyffeleer_editiepajot__10_
 

De agenda van volleybalclub Bever stond het voorbije weekend afgeladen vol met een initiatienamiddag voor kinderen, een bekerwedstrijd voor de eerste mannenploeg en de jaarlijkse clubdag.

Zaterdagnamiddag: initiatienamiddag
Onder de leiding van voorzitter Geert Mollaert staan het bestuur en een achttal trainers steeds klaar om alles in goede banen te leiden onder het motto “als kleine club met eigen talent zoveel mogelijk goede resultaten behalen”. Om de club dan ook een mooie sportieve toekomst te bezorgen organiseerde VC Bever een eerste volleyinitiatie voor beginnende jeugdspelertjes in de sportzaal Ter Plasbeek. Een 15-tal gemotiveerde jongens en meisjes tussen de 6 en 10 jaar daagde dan ook op om zich in het volleybal in te leven. Via de scholen in de omgeving werden niet minder dan 750 folders verspreid waarin de voordelen van volleybal als sport werden belicht. “Onze initiaties zijn bedoeld om geregeld enkele gedreven en talentrijke jongeren te ontdekken die dan op termijn de fakkel van de oudere generatie kunnen overnemen. Daarnaast trachten wij ook de kinderen in het algemeen aan te zetten tot sporten in clubverband” aldus de voorzitter.

Zaterdagavond: bekerwedstrijd Bever-Wolvertem
In 1ste Provinciale mocht Bever Wolvertem ontvangen in het kader van de Brabantse beker. “Wolvertem kon teren op een meer ervaren ploeg die met regelmaat punten scoorde terwijl Bever meer op kracht en risico speelde, maar daardoor kampte met een hogere foutenlast” aldus trainer Herwig Niels. De bekerwedstrijd eindigde dan ook op een 1-3 overwinning in het voordeel van Wolvertem. De kleuren van VC Bever werden verdedigd door kapitein Jonathan Deneyer, Filip Deschuyteneer, Yves Van Weert, Sven Mollaert, Wim Torrekes, Thomas De Marbaix en Vincent Singulier. 

Zondag: clubdag
Om 2008 met een feestelijke en sportieve noot te beëindigen trakteerde het bestuur al haar spelers, trainers en losse medewerkers op een gezellig onderonsje. De clubdag werd ingezet met een mini-tornooi onder de spelers en bestuursleden in gemengde opstelling. Na de sportieve inspanningen werd ook de binnenmens op een extraatje vergast. Een heuse receptie met champagne gevolgd door een laat kerstdiner op z’n Italiaans viel danig in de smaak. Ook werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens te meer manusje-van-alles André Pletinckx in de kijker te stellen. Reeds meer dan 15 jaar deelt hij in Ter Plasbeek de lakens uit. Benevens zaalmanager en administratieve kracht is hij ook verantwoordelijk voor het materiaal. 

Volleybalclub Bever komt in het seizoen 2008-2009 in competitie uit met 2 seniorploegen bij de heren, één eerste ploeg in 1ste provinciale en een tweede in 3de provinciale. Daarnaast zijn er ook nog vier jeugdploegen.

Zondag 4 januari is de 2de herenploeg al opnieuw aan slag in de bekermatch in Hofstade/Zemst.

Info: www.vcbever.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 dec 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief