HERNE - U bent anderstalig en u wil uw Nederlands bijschaven?

C21

HERNE - U bent anderstalig en u wil uw Nederlands bijschaven?

Nl_voor_anderstaligen
HERNE - U bent anderstalig en u wil uw Nederlands bijschaven? © Deschuyffeleer
 

Vanaf 21 april tot en met 9 juni is er iedere dinsdagavond van 19u tot 21u05 een conversatieklas Nederlands speciaal ontworpen voor anderstaligen. Deze babbelavonden gaan door in het Dominicanessenklooster aan de H. Geeststraat op de grens met Edingen. Dit is een samenwerking tussen het gemeentebestuur en het GLTT-CVO. 

Iedereen die al een mondje Nederlands spreekt, maar zijn/haar mondelinge vaardigheden wil bijschaven kan er terecht. De cursisten vertellen verhalen, discussiëren, spelen met taal in een rollenspel of een bordspel, ze gaan op uitstap en ze wagen zich zelfs aan het maken van een videoboodschap. Ze kijken naar een reportage of ze lezen een verhaal om daarna met elkaar in gesprek te gaan. De focus ligt op oefenen, steeds met aandacht voor woordenschat, structuur en uitspraak. Ze doen dit zonder handboek maar met een duidelijke lesstructuur.
Hoe en waar inschrijven?
GLTT-CVO verwelkomt u op dinsdagavond 24 maart van 18.30u tot 20.30u in het Dominicanessenklooster voor een niveautest en om u in te schrijven. Bent u dan belet? Er kan ook een online afspraak gemaakt worden of u kan langs gaan op de campus Halle of Rode (info zie www.gltt.be)
Voor meer informatie kan u ook terecht bij tineke.moonens@herne.be of bij de bevoegde schepen sandra.dero@herne.be.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief