BEVER – Raadslid Rudi Geuens toast met minderbedeelden op het Nieuwe Jaar

BEVER – Raadslid Rudi Geuens toast met minderbedeelden op het Nieuwe Jaar

Wijn_geuens
BEVER – Raadslid Rudi Geuens toast met minderbedeelden op het Nieuwe Jaar - © Deschuyffeleer
 

Het was na afloop van de jongste gemeenteraad dat de raadsleden door de bestuursploeg van burgemeester Dirk Willem bedankt werden met een fles wijn voor hun medewerking tijdens het aflopend jaar. Ook Rudi Geuens, sinds zijn aantreden nochtans bijzonder hard in het opvolgen van het beleid in het dorp, bedankte toen de burgemeester voor de attentie doch stelde zijn fles meteen ter beschikking van de diensten van het OCMW om over te maken aan een minderbedeelde in het dorp. Daar bovenop zegde hij ook nog eens toe een bijkomend aantal flessen ter beschikking te houden. En daar werd dezer dagen dan ook daadwerkelijk een gevolg aan gegeven.

Door een vlotte en correcte samenwerking met het gemeentebestuur konden inmiddels 75 flessen champagne of wijn hun weg vinden naar de dorpelingen die het in deze tijden minder goed hebben en volgens Rudi Geuens “zeker ook niet vergeten mochten worden”. Burgemeester Dirk Willem en zijn ploeg wisten het gebaar van het raadslid dan ook bijzonder te waarderen, bedankten hem hiervoor en verleenden volop hun medewerking om alles in goede banen te leiden.

Rudi: “Oudejaarsavond wordt voor niemand een feesttopper en al zeker niet voor degene die het financieel moeilijk hebben. Zonder wijn eten we, met wijn dineren we. Vanuit de Zorgcarrousel toasten we donderdag om middernacht virtueel op ieders gezondheid. En… een wijs man zei ooit: Wijn is onder de dranken de nuttigste, onder de medicijnen de lekkerste, en onder de voedingsmiddelen de aangenaamste”.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 dec 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 feb 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 12 feb 2021

archief