BEVER - Bibbem opendeurt

C21

BEVER - Bibbem opendeurt

Editiepajot_bibbem_bever_opendeurt_deschuyffeleer__1_
Bibbem-leden opendeuren - Foto's Deschuyffeleer.
 
Editiepajot_bibbem_bever_opendeurt_deschuyffeleer__5_
Editiepajot_bibbem_bever_opendeurt_deschuyffeleer__3_
Editiepajot_bibbem_bever_opendeurt_deschuyffeleer__2_
Bestuursleden Bibbem - Foto Deschuyffeleer
 

Twee jaar terug startte Bib-Bem (Bever in Beweging - Biévène en Mouvement) als vereniging voor actieve 50-plussers. Met een contingent van een tachtigtal leden werd het voorbije werkjaar een ganse resem aan activiteiten afgewerkt. Zo kwamen wandelingen, daguitstappen, fietstochten, voordrachten, computer- en taallessen, creatieve ateliers, … aan bod.

Op de opendeurdag werd dan ook geklonken op het succes van het voorbije jaar en werd reeds één en ander toegelicht over de geplande activiteiten voor de komende maanden.

Succesrijke ingrediënten zoals fietsen,wandelen, yoga, taal-, pc-, brei- en kooklessen en ook de wekelijkse kaartnamiddag blijven behouden. In de loop van het jaar staan ook een bezoek aan het theater Toone en een uitstap naar Londen in het verschiet.

Bibbem heeft zijn lokaal aan de kaatsbaan achter de gemeentelijke basisschool. Iedereen is er van harte welkom voor nadere kennismaking.

Nu zondag gaat Bibbem als afsluiter van de Week van het Pajottenland fietsen en op zondag 14 juni is er een begeleide groepswandeling gepland. Werner Godfroid voorziet dan de deelnemers van deskundige uitleg over landschap en erfgoed. Op het traject worden de wandelaars ook getrakteerd op een demonstratie schaapscheren.

info : Jeannine D’Aneaux 054/58 74 27   Marie-Jeanne Deschuyteneer 054/58 02 52 e-mail: bibbem@gmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief