REGIO - Een warme oproep voor vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum

C21

REGIO - Een warme oproep voor vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum

Img_20210122_150715
Vrijwilligers voor de Koornmolen. - Foto Marc Colpaert
 
De gemeente Gooik samen met 5 andere Pajotse gemeenten, doen nogmaals een warme oproep om de nodige vrijwilligers aan te trekken voor de periode van maart tot september, voor het vaccinatiecentrum de Koornmolen in Gooik. Begin maart wordt er in sportcentrum Koornmolen in Gooik gestart met de vaccinatiecampagne COVID-19. Iedereen die er langskomt en dat zijn er duizenden mensen uit Gooik, Bever, Galmaarden, Roosdaal, Herne en Lennik moeten onthaald, ingeschreven én gevaccineerd worden. Daarom zijn ze op zoek naar helpende handen!
 Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?  
Ben je medisch geschoold  (arts, apotheker, verpleegkundige, kinesist, …)? Dan kan je vaccineren of medisch ondersteunen (overlopen vragenlijst, registratie in Vaccinnet, …).
Heb je zin om alles vlot  te laten verlopen en te zorgen voor de logistiek (wegwijs maken, ontsmetten, …) of de administratie (registreren, doorverwijzen, …)? Dan ben jij dé schakel tussen de bezoekers en het medisch personeel!
 
Schrijf je dan zeker in.
 
Jong of oud, nog in opleiding of een rugzak vol ervaring,  hulp voor een paar uurtjes per dag of meerdere dagen per week, … Iedereen is welkom en kan zich vanaf nu inschrijven als vrijwilliger!
Praktisch
De opstart is voorzien begin maart en de vaccinatieperiode loopt tot september 2021, afhankelijk van de beschikbaarheid van de vaccins.
 
Meer info via https://eerstelijnszone.be/Eerstelijnszone-Pajottenland  , of ga naar uw gemeentelijke website waar u ook een aanvraag kan indienen.
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 19 dec 2021

archief