Website PAJOTTENLAND+ in duidelijk en attractief nieuw jasje

C21

Website PAJOTTENLAND+ in duidelijk en attractief nieuw jasje

Paj__
Website PAJOTTENLAND+ in duidelijk en attractief nieuw jasje - © Deschuyffeleer
 

Streekorganisatie Pajottenland+ heeft haar website in een nieuw jasje gestoken. Pajottenland+ is een samenwerkingsverband voor plattelandsontwikkeling in Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen en Roosdaal. Daarnaast worden ook projecten uitgewerkt rond de plattelandseconomie in de 17 gemeenten van het Pajottenland en de Zennevallei. Er wordt nauw samengewerkt met Toerisme Vlaams Brabant, Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei en het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei.

Prominente plaats voor de ambassadeurs

“Van bij ’t concept  was het de bedoeling om ons netwerk van Pajotse ambassadeurs een prominente plaats te geven”, vertelt projectmedewerker Katrien Meersseman. “Om het makkelijker te maken voor wie onze website bezoekt, hebben we alle Pajottenlandmerkgebruikers ingedeeld in 8 doorklikbare categorieën. Al kan je ze via icoontjes net zo goed vinden op een kaart van de regio. Op geregelde tijdstippen zullen we ook een merkgebruiker in de kijker zetten.”

Overzicht evenementen
Op www.pajottenland.be vind je naast info over de 3 B’s van het Pajottenland (Bruegels landschap, lambiekbieren en Belgische trekpaarden) ook een verwijzing naar de streekorganisaties waar Pajottenland+ mee samenwerkt. En zodra er weer evenementen mogen georganiseerd worden, zullen ook die een plaatsje krijgen op de vernieuwde website. Voorlopig vind je dan ook alleen de activiteiten die in 2020 georganiseerd werden.

Samenwerking
Voor de creatie van z’n vernieuwde website deed Pajottenland+ een beroep op de websitebouwers van Puzzle Marketing. Jobstudente Florine Verdonck uit Lennik werd mee ingeschakeld voor het redactionele gedeelte. Heel wat foto’s op www.pajottenland.be zijn dan weer van de hand van fotografe Emmely De Boey. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2021
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief