EK-wedstrijden in BEVER-Centrum te volgen op groot scherm

C21

EK-wedstrijden in BEVER-Centrum te volgen op groot scherm

Qr_code
EK-wedstrijden in BEVER-Centrum te volgen op groot scherm - © Deschuyffeleer
 
Flyer_1
EK-wedstrijden in BEVER-Centrum te volgen op groot scherm - © Deschuyffeleer
 
Flyer2
EK-wedstrijden in BEVER-Centrum te volgen op groot scherm - © Deschuyffeleer
 
Dodane
EK-wedstrijden in BEVER-Centrum te volgen op groot scherm - © Deschuyffeleer
 

De groepswedstrijden van de Rode Duivels op 12, 17, 21 juni en ook hun eventuele knockoutmatchen zullen in Bever op een groot scherm te volgen zijn. Voor de gelegenheid stelt Brasserie Jobim (plaats, 62) haar voortuin/parking ter beschikking van de organisatoren voor het plaatsen van een digitaal scherm. De organisatie van dit Fan Village Euro 2021 is in handen van de gemeente Bever en de supportersclub The Red Beavers. Inschrijven is verplicht. De inkom is gratis.

Het gemeentebestuur wil via dit initiatief enerzijds een lukrake samenscholing van voetbalfans ontmoedigen en anderzijds de horecazaken toelaten om op een ordentelijke manier de supporters  te voorzien van spijs en drank. Tijdens de matchen hebben de twee cafés in de naaste omgeving  beslist om vanaf een uur voor de matchen hun TV’s op OFF te zetten. Tijdens de matchen is er een omleiding voorzien.

De EK-wedstrijden van de  Rode Duivels op groot scherm bekijken kan dus maar er dienen wel regels te worden gerespecteerd. Zo is er enkel toegang tot de afgebakende zone voor de supporters die op voorhand inschreven, zijn er maximaal 200 toeschouwers toegelaten, is er slechts één inkom en één uitgang, is de drankkeuze beperkt tot een paar lichte biersoorten en frisdranken en worden die dranken verkocht in plastieken bekers. Verder wordt de ruimte gecompartimenteerd en is het verplicht plaats te nemen aan de opgestelde tafels met een maximum bezetting van 4 personen per tafel. Voor zover men niet zit geldt er een mondmaskerplicht.  Er is ook een sanitaire container voorzien en de gemeente zorgt ook voor stewards die zullen toekijken of alles volgens de regels verloopt.

Via een flyer,  die eerstdaags zal verdeeld worden, worden alle inwoners over het initiatief ingelicht.  De QR-code of de antwoordstrook op de keerzijde van de flyer laat toe in te schrijven voor de match tegen Rusland op 12 juni om 21 u, de match tegen Denemarken op 17 juni om 18u en de match tegen Finland op 21 juni om 21u. Informatie over de overige matchen zal tijdig te lezen zijn op de Facebookpagina van The Red Beavers .

De organisatie werd vooral mede mogelijk gemaakt door toedoen van Carwash - Car Wellness - Self Carwash DODANE met vestigingen in Ninove, Sint-Pieters-Leeuw, Buizingen en Edingen die zijn groot scherm GRATIS ter beschikking stelt. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 19 dec 2021

archief