BEVER – Ook Rosario zet de deuren opnieuw wagenwijd open voor cultuurliefhebbers en gasten

C21

BEVER – Ook Rosario zet de deuren opnieuw wagenwijd open voor cultuurliefhebbers en gasten

Rosario
BEVER – Ook Rosario zet de deuren opnieuw wagenwijd open voor cultuurliefhebbers en gasten - © Deschuyffeleer
 

Eindelijk kunnen ook Rosario en zijn karaktervolle B&B Surplace terug de deuren wagenwijd openzetten voor cultuurliefhebbers en gasten. Tal van originele cultuurbelevings- en verblijfsformules zijn er nu dan ook terug mogelijk.  

Johan Vriens en Sofie Leconte: “Onnodig te zeggen dat Rosario een moeilijke tijd achter de rug heeft. Bijna een jaar lang moesten we onze werking noodgedwongen stopzetten, al zijn we intussen alweer volop aan de slag. De kamers zijn flink gelucht, de tuin staat in volle bloei, de ruimtes voor retraites, yogasessies en concerten of vergaderingen gonzen opnieuw…

Concerten

Vooreerst zijn er de concerten. Misschien heb je het al op Klara gehoord, accordeonist Philippe Thuriot en sopraan Claron McFadden zetten op donderdagavond 1 juli de zomervakantie in. Beide musici van wereldklasse brengen dan het uniek programma ‘Bach in Time’. Niet te missen! Je kunt vooraf een hapje mee-eten of meteen blijven logeren in ons poëziehotel Surplace.

Op zondag 29 augustus sluit Philippe Thuriot de Rosario-sessies af met een soloconcert, gewijd aan werk van Domenico Scarlatti (reservatie). En op maandag 31 augustus nemen de troubadours van Toasaves je op sleeptouw langs verschillende Europese zeehavens in de geest van Wannes Van de Velde (reservatie).

Poëziehotel  

Terwijl enkele groepen inmiddels alweer een workshop of vormingssessie hebben gepland, biedt Rosario ook nog ruim plaats voor nieuwe initiatieven van enthousiastelingen, organisaties of bedrijven rond coaching, yoga, stiltebeleving, zinvinding en persoonlijke verdieping. Dit geldt ook voor vergaderingen, teambuildingsactiviteiten of retraites. Zowel binnen als buiten zijn er tal van mogelijkheden om in verbinding én (corona)veilig samen te zijn.

Ook wie graag alleen of met partner, familie of vrienden komt, is natuurlijk meer dan welkom! In de stemmige tuin, de bibliotheek en de onmiddellijke omgeving kun je dan genieten van de rust, het weidse landschap, een verfrissende duik in het zwembad, een goed boek of gesprek. We werkten enkele formules uit die je zeker zullen aanspreken. Neem eens een kijkje en gun jezelf of iemand anders een verwenkuur voor hart en ziel.

We bieden heerlijke maaltijden aan, bereid met ingrediënten uit de streek. Je kunt hier makkelijk met 15 personen logeren, conform de opgelegde maatregelen rond hygiëne en veiligheid. Zowel in Rosario als in ons poëziehotel Surplace zijn 7 kamers voor één of twee personen beschikbaar. Alvast bedankt en hopelijk tot binnenkort”.

Meer info: rosario.be en surplace.be . De concertagenda is te raadplegen op deze webpagina

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 19 dec 2021

archief